8.9.2014

Miumaun synttäritilaus

Meow Cosmeticsilta, eli tuttavallisemmin Miumaulta tuli taas tilattua pitkästä aikaa meikkejä varastoon, kun sai oikein 25% alennuksella tuotteita synttäreiden kunniaksi!


Varastoon piti jemmata mineraalimeikkipuuteri, tällä kertaa Pampered Puss versiona. Sävy on vanha tuttu 1 - Sleek Siamese, jota en vielä ole ihan testannut kun kasvot ovat edelleen hieman päivettyneet kesän jäljiltä.

Myös Skinny Dippersin hankin 10g koossa. Tyhmänä menin sitten ottamaan Light Siamesen, vaikka oikeasti olisi pitänyt ottaa Medium. Tämä Light kun on melko samaa vaaleusastetta kuin oma ihoni, ehkä jopa hieman vaaleampikin. No, ajattelin käyttää tätä sitten poskipäiden korostamiseen, sillä puuteri hohtaa kevyesti. Myös luomilla puuteri on näyttänyt yllättävän hyvältä, noin värikkään huulimeikin ja yksinkertaisen silmämeikin kanssa.


Samalla tuli hankituksi myös poskipuna kesäisestä Caribbean Escape kokoelmasta sävysssä calypso, josta rustailen lisää ja tarkemmin myöhemmin. Tällä kertaa sain ilmaisena näytteenä luomivärin sijasta Taboo-kokoelmaan kuuluvan poskipunan sävyssä Lust.

Meikkipussukastani löytyy jo aiempia Miumaun näytteitä poskipunista, joten ehkä olisi vihdoin ja viimein aika ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä kunnon poskipunapostaus jokaisesta pussukasta löytyvästä MC:n punista...Tällä kertaa valitsin myös yhden täysikokoisen luomivärin. Halusin edes yhden violetin luomivärin ruskean sävyisten luomivärieni kokoelmaan. Koska valikoima oli Miumaussa aika... laaja, niin valitsin aika summamutikassa jonkinlaisen lilan. Ja tuo summamutikassa valittu sävy on kuvassa näkyvä Lost Rainforest-kokoelman siren.

Toinen ilmainen näyte oli luomiväri kokoelmasta IdealEyes, sävy Brazen. Tämä oli jo kolmas kerta kun sain jonkin keltaisen/kultaisen luomivärin miumaun tilauksen mukana - eli siis jokaisen tilauksen mukana!

Myös näistä on tulossa swatchit myöhemmin. Ainakin sireniin olen aika mieltynyt ja calypso-poskipuna on juuri sellainen, jota olin koko kesän kaivannut!

Huomasitteko te MC:n synttärit ja haalitteko sieltä mitään itsellenne?

3 kommenttia

 1. Hei! Ihanaa löytää kotimaisiakin kokemuksia Meow:sta, ja vielä suht tuoreita :) Yhdestä asiasta et ole kertonut "miumau" postauksissasi, kuinka pitkä toimitusaika on? Varsinkin näillä alen aikaan tehdyillä tilauksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni tilaukseni ovat tulleet siinä 2-3 viikossa eli kannattaa varautua suht pitkään toimitusaikaan. :) Jokainen tilaukseni on tullut aina kyllä perille asti.

   Nyt voi olla hieman ruuhkaa joulun jäljiltä, sillä itsekin tilasin uudet meikkipohjat Meowin joululoman aikoihin, joten uudet tilaukset lähtivät vasta nyt tammikuussa eteenpäin.

   Poista
  2. Ja tosiaan, lisätään tähän vielä että jos erityisesti meikkipohjan tilaaminen kiinnostaa niin siitä olen rustaillut täällä aiemmin:
   http://karmiinisuu.blogspot.fi/2014/04/miiauu-meow-cosmetics.html?m=1

   Poista