24.9.2014

Rose Raffiné

Oho.

Sanoin minä, kun huomasin hankkineeni jotain sellaista, jota en heti olisi uskonut.


A) Yves Rocherin meikkituote.

No joo, löytyyhän meikkipussukasta ennestään jo YR:n huulipuna, johon olen ollut hyvinkin tyytyväinen. Se on myös muuttanut käsitystäni tätimäisestä Yves Rocherista uudistuneeseen, parempilaatuisempaan kosmetiikkaan. Silti en koskaan juokse ensimmäisenä YR:lle meikkiostoksille.

B) Luomiväripaletti.

Tiedän että useimmat janoavat tiettyjen luomiväripalettien perään *köhNakedpaletitköhköh* ja sortuvat niihin yhtä herkästi kuin... noh, vaikkapa kuin minä uuteen huulipunaan. Olikin siis kummallista janota luomiväripalettia kun näin sen ensimmäisen kerran esillä YR:n liikkeessä ja vieläpä ison mainoksen alla.

Lopulta se oli pakko käydä ostamassa itselle seuraavalla kerralla, kun astuin YR:n puljuun. Keksin jopa erinäisiä syitä hankintaan, mm. myöhäinen nimipäivälahja.


Tässä Rosé Raffiné-paletissa oli kuitenkin sävyt, joissa kaikki olivat kivan oloisia. Yleensä paleteissa tuppaa käymään niin, että joko yksi tai kaksi sävyistä on sellaisia, joita ei juuri koskaan käytä. Tässä tuntuivat kuitenkin kaikki olevan käyttökelpoisia, satiinisen tuntuisia, kevyesti hohtavia ja sekä arki- että iltakäyttöön soveltuvia.Huhhuh kuinka huonolaatuista kuvaa nyt pukkaa tähän merkintään, mutta valitan, näillä on nyt mentävä!

Pigmenttiä on luomareissa ihan hyvin; ei erityisen rikkaasti, muttei nyt aivan kehnostikaan vaan sävyä tuntuu irtoavan hyvin napista.
Ja tuo vaalein sävy ei siis ole valkoinen, vaan taittaa kevyesti vaaleanpunaiseen. Suosittelen muutenkin vilkaisemaan palettia ennemmin myymälässä.

Laitetaan tähän loppuun vielä jonkinlaista kuvaa eräältä kauppareissulta, kun kokeilin paletin sävyjä tositoimissa:
Ja olisi hienoa päättää tämäkin merkintä jotain hienoa sanoen. Mutta ainoa jota mietin on vain se, että miksi mulla on enemmän juonteita silmien alla kuin muilla, jotka räpsivät silmämeikeistä kuvia blogeihinsa. Onko teillä joku erityinen juovien häivytysfiltteri, vai olenko tullut vain liian varhain vanhaksi?

2 kommenttia

 1. Mullakin on tämä mutta olen vasta kerran kokeillut joten kovin perusteellista mielipidettä ei paletista vielä ole. Ensivaikutelma kuitenkin varsin positiivinen. Tosi nätin meikin olet sillä tehnyt, ihanan hempeä, just sellainen mistä minäkin tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivinen yllätys tämä oli kyllä! :) Aluksi hieman epäilin tumminta sävyä, mutta sitäkin on tullut yllättävän paljon käytettyä.

   Ja kiitos! Vaaleilla sävyillä saa kyllä hyvin tehtyä hempeämpää silmämeikkiä :)

   Poista