20.10.2014

Desert Essencellä kasvot puhtaiksi

Tänään on vaihteeksi vuorossa esittelyä ihonhoitotuotteesta, sillä ne jotka kurkkasivat syyskuun loppuneet-postaustani, tietävät että edellinen kasvoputsarini pääsi loppumaan.

Niinpä annoin mahdollisuuden edullisempaan ja öljyisempään putsariin kuin mitä Blissin oli: Desert Essence Throughly Clean Face Wash rasvaiselle ja sekaiholle.


Kuvassa pullo on hieman vajaa, sillä olin ottanut putsarin jo käyttöön ennen kuvausta. Todellisuudessa putsaria on ihan täyden pullollisen verran, joka on 250ml.

Putsari sisältää teepuuöjyä, joka onkin antiseptisenä ainesosana sopiva rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Jos puhutaan ensin tuotteen tuoksusta, niin se vie ajatukseni kummallisesti lapsuuteen ja erityisesti tätini ja hänen miehensä mökille. Jotenkin tämä tuoksu on sellainen.... hmmm... metsäinen! Ei kuitenkaan sellainen metsä joka on täynnä kuusia. Vähän sellainen metsämökkimäinen - ja tietysti se pikkuinen sauna joka aina mökiltä löytyy!

Otapa tuostakin selityksestä nyt sitten selvää.


Käytössä DEn putsari on ollut toimiva. Koostumukseltaan se on lirua, mutta vaahtoaa yllättävän hyvin kasvoilla. Suosittelen välttämään silmiä, sillä muuten voi kirpaista aika mukavasti. Litku ei myöskään kuivata ihoa liikaa, vaan kasvot tuntuvat puhtailta ja tasapainoisilta. 
Tietysti sellainen kuoriva ominaisuus olisi aika mukava, ettei erikseen tarvitsisi käyttää sellaisia kuorivia kasvoputsareita. Pitäisi varmaan kokeilla tuota yhdessä jonkun leivinjauheen kanssa, hmm...

Niin ja putsarihan on halpa siihen nähden, kuinka jo pieni määrä tätä riittää. iHerbissä tämä maksaa tällä hetkellä 4,86€. Desert Essencen tuotteita on välillä ollut viikon ajan (keskiviikosta keskiviikkoon) 20% alennuksella Specials-osastolla, josta itsekin tämän nappasin.

Lähetä kommentti