13.10.2014

DOSH

Helena vinkkasi viime viikolla blogissaan, että Candy Shopin pikkuinen kosmetiikkakioski oli ilmestynyt tänne Jyväskylän Torikeskukseen. Ja pakkohan minun oli päästävä siellä käymään! Joten heti kun pääsin perjantaina töistä kotiin, lähdin lähes saman tien keskustaan melkoista pikakävelyä, jotta varmasti ehtisin käymään liikkeessä.

Kyseessä oli todellakin ihan pikkuinen kioski, josta löytyi entuudestaan tuttua Burt's Beesiä ja vieraampia merkkejä kuten Butter London. Ja Butter Londonin lakanhan minä sieltä nappasin mukaani.


Oikeasti ostin kaksi kynsilakkaa, mutta toinen meni siskolleni melkeinpä suoraan käytyäni kioskissa - siinä jo yksi syy miksi halusin käydä siellä, jotta siskoni saisi jotain spesiaalia syntymäpäivänsä kunniaksi.
 Hänelle valitsin metallisen kuultavan, tummansinisen Big Smoken, kun itselleni valitsin kuvassa näkyvän shimmerisen sammaleenvihreän lakan: Dosh.Kynsilakat myytiin puoleen hintaan, eli yhden lakan hinnaksi jäi 8,5€. Lakkoja myydään myös liikkeen verkkokaupassa samaan alennettuun hintaan, joten myös muilla on mahdollisuus saada näitä BL:n lakkoja alennetulla hinnalla!

Butter Londonin lakka ei sisällä tolueenia, formaldehydiä tai dibutyyliftalaattia, josta juontuu sen nimi 3 Free Nail Lacquer-Vernis.Ja yksi iloinen yllätys oli, että kynsilakka on myös puputuote! Harvemmin tuohon loikkivaan pupuun törmää ihan kynsilakkapulloissa, mutta tässähän sellainen on! Joten kaikki ne jotka haluavat käyttää lakkaa jota ei varmasti ole testattu eläimillä, niin Butter London on yksi sellainen vaihtoehto.
Vaikkakin 17 euron normaalihinta voi ikävästi kirpaista lompakkoa (minähän kauhistelin jo tuota alennettua hintaa, hehe).

EDIT. Valitettavasti näyttäisi siltä, että tuota Leaping Bunny logoa on käytetty luvattomasti, joten takuita ei ole että merkki olisi eläinkokeeton. Mutta eikö se ole aika kummallista, että sitä käytettäisiin luvattomasti?
Lisää asiasta voit lukea Cruelty Free Kittyn blogista.Olen nyt siis pitänyt koko viikonlopun ajan sammanleenvihreitä kynsiä ja täytyy sanoa, että tykkään sävystä melkoisesti. Nyt on lakka joka mätsää Garden of Eden-paletin sävyjen kanssa, teepurkkini kanssa, Poliisimestari-muumimukin kanssa, lakka joka tuo mieleen B-luokan zombit ja sammakkoprinssit... 

...

Tai siis ihan kiva omistaa kerrankin jokin vihreä lakka, sillä niitä ei löydy ollenkaan lakkakokoelmastani.
Lakka on myös pysynyt nättinä ja hyvin kynsillä, joten laadultaan se on hintansa arvoinen (ainakin alennetun hintansa). Epäilen että lakka on sellainen joka aiheuttaa monille oksennusrefleksejä, mutta totta kai lievästi omituisena tämä vetoaa minuun. Tämä on juuri lokakuuhun sopiva, noita-akkamainen lakka.

Lähetä kommentti