18.10.2014

Hyvää nude vuotta!

Mitä tulee ekana mieleen siitä, että joku toivottaa "Happy Nude Year"?

Itse olin niin naiivi, että menin Googlen kuvahaulla katsomaan ja noh, mitäpä muuta sieltä tulikaan kuin niitä alastonkuvia naisista - ei siis ihan sitä mitä etsin.

Oikeasti etsin swatcheja huulipunasta, joka on ottanut itselleen tuon ehkä hivenen tuhman nimen sävylleen. Kyseessä on siis Bourjoirsin Rouge Edition Velvet sävyssä nro 9 Happy Nude Year.


Omani tilasin lookfantasticista, jossa löytyy myös muita aikas kivan näköisiä, samettisen mattaisia sävyjä. Silti sorruin tähän tuoreimpaan kokoelman sävyyn, pinkkiin nudeen.

Bourjoisia ei taideta myydä tätä nykyä Suomessa, vaikka ymmärtääkseni sitä on joskus myyty. (Jos tietoni on väärä, niin oikaise ihmeessä!)


Tämä huulipuna - vai pitäisikö sanoa jo lakka sen lupaaman 24h pysyvyydensä vuoksi-, tuntuu samettisen pehmeältä huulilla. Ja todella kevyeltä! Myöhemmin huulet alkoivat kuitenkin hieman kuivamaan, joka ei sinänsä yllättänyt. Kaikki huulilakat tuntuvat aina kuivattavan huuliani! Ja monet huulipunistakin, mutta se varmaan johtuu siitä että syön huuliani...

Tietysti myös kylmemmät ilmat ovat kuivattaneet huuliani. Olen joutunutkin aamuisten naaman putsaus + rasvaus-rutiineiden lisäksi myös rasvamaan huuliani ja huulten rasvausta jatkuukin sitten pitkin päivää. (käytän Badgerin huulirasvaa, jonka ei pitäisi aiheuttaa "huulirasvariippuvuutta".)Pysyvyys ei kuitenkaan ole sitä 24 tunnin luokkaa, mutta silti ihan hyvä. Syödessä ja juodessa puna on kyllä päässyt häviämään huulilta, mutta onpa sitä välillä myös herätty seuraavana aamuna pinkimmillä huulilla mitä normaalisti.
Kaikenlisäksi sävy on helppo, arkikäyttöön sopiva. Ja ihana mattainen koostumus, ah!

Lähetä kommentti