2.10.2014

Lost in the garden of Eden

Viime aikoina olen lueskellut paljon muiden bloggaajien kehuja Sleekin Arabian Nights luomiväripaletista. Ja myönnän että himoitsin sitä itsekin, vaikka ne muutamat siniset sävyt hieman epäilyttivät. Koen jonkinlaista kammoa sinisiä luomivärejä kohtaan...

Niinpä päätin sitten tilata hieman Sleekin meikkejä, sillä en kestänyt enää sitä hehkutusta josta itse jään ihan paitsi!

Mutta.

Jostain kumman syystä en hankkinutkaan Arabian Nightsia. Sen sijaan hankin toisen luomiväripaletin: Garden of Edenin.
 Samalla tilasin myös korostus- ja varjostuspuuterin, josta tulee sitten myöhemmin juttua. Nyt keskitytään ihan vain tähän luomiväripalettiin.


Itse paletti on hyvin yksinkertainen: musta, jonka kannessa lukee mikäpä muukaan kuin brändin nimi. Mutta voi jestas kun en millään meinaa saada sitä auki! Hyvä etten joudu keittiöveitseä kaivamaan esiin jotta saisin kannen auki, sillä se on niin tiukka - aargh! Mutta muutaman katkotun kynnen jälkeen paletti on aina jotenkin auennut.

Garden of Eden sisältää suurimmalta osin vihreän ja violetin eri sävyjä, josta varmasti vihreäsilmäiset ovat innoissaan. Osa sävyistä on mattaisia ja osa hohtavia: jokaiselle jotakin.


Laatu vaihtelee sävyjen mukaan, mutta omien pienten kokeilujen mukaan ne kehnoimmankin tuntuiset on saatu jotenkin toimimaan luomilla. Osa säyistä taas ovat hyvinkin pigmenttisiä ja helppoja häivytellä. Ja näyttävät myös kauniilta. Ei siis ihme että monet haalivat Sleekin luomiväripaletteja, jos kerta hyvää voi saada halvalla. Tämä paletti maksoi n. 10€ Sleekin omien nettisivujen kautta tilattuna.



Ja voi että miten ihania nuo vihreän sävyt ovatkaan! Ensin vierastin omenanvihreää Adam's Applea, mutta sehän on näyttänytkin ihan kivalta tummempien luomivärien kanssa.
Tietysti myös violetit miellyttävät yhtälailla, kuten vaikkapa Paradise on Earth.

Meikkikuvaa ei valitettavasti tähän postaukseen tule, sillä olen (jo toista kertaa) flunssassa. Onneksi en pidä vlogia, sillä ääneni on kadonnut miltei kokonaan tämän flunssan vuoksi! Ainoastaan vain epämääräisiä pihahduksia saan aikaan ja voi jestas jos pitää nauraa, sillä kuulostan siltä kuin tukehtuisin omaan kieleeni. Jonka luultavasti myös teen, jos tämä tauti jatkuu vielä.

Kelpuutatko vihreän ja violetin eri sävyt vai kierrätkö ne kaukaa?

2 kommenttia

 1. Tuo Tree of Life näyttää tosi kivalta! En ole muutenkaan vihreitä sävyjä oikein luomilla käyttänyt, pitääkin kokeilla joku päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tree of Life on kyllä aikas ihana yhdessä vaaleampien sävyjen kanssa!

   Itsekin aina pitäydyin tutuissa ja turvallisissa ruskeissa ja jonkin verran violeteissa. Mutta noita vihreitä olen jopa uskaltanut käyttää. :D

   Rohkeasti siis vain vihreitä kokeilemaan! :)

   Poista