6.10.2014

Syksyn roskat

Miten voi olla jo lokakuu? Ihan oikeasti, kuukaudet sen kuin vain vierii ja kohta ollaan taas aloittamassa uutta vuotta. Ja uusia purnukoita olen taas päässyt korkkaamaan, sillä vanhoja tuotteita on huventunut hieman.
Jälleen kerran siis: katsotaan mitä roskia syyskuun aikana kertyi laatikkoon!

SyyskuuZiaja duo-phase silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille on totta puhuen ollut jo iäisyyden itselläni, joten oli jo aikakin kuluttaa se loppuun. Joidenkin ripsareiden kanssa on ollut helpompi käyttää tätä apuna kuin pelkkää vesipesua - oli kyseessä sitten vedenkestävä tai ei-vedenkestävä maskara-, erityisesti juhlitun yön jälkeen. Jos joskus sattuu olemaan taas halvalla (itse ostin tämän muistaakseni 2 yhden hinnalla tarjouksesta), niin ehkä sitten voisin taas ostaa taas käyttöön. Muuten tuote ei herättänyt juuri minkäänlaisia tunteita.

Batiste Pixie Lott kuivashampoo ei tuottanut pettymystä ja tuoksustakin tykkäsin. Lisää tuotteesta voit lukaista täältä.

Blissin fabulous foaming face wash pääsi kyllä omiin lemppareihin mitä kasvoputsareihin tulee. Putsaa hyvin kuivattamatta ihoa ja virkistää mukavasti kasvoja. Ja onhan se sininen mömmö aika kivan näköinen pumppupullossa.
Valitettavasti putilo maksaa noin 30€ - eli aivan liikaa minun budjetilleni, jonka vuoksi tuskin tulen hankkimaan toiste. Ellei se ole taas Kicksin joulukalenterissa tarjouksessa puoleen hintaan kuten viime vuonna, jolloin hankin tämän itselleni. Ja nyt se loppui, nouuuuuuuuuu!

Dove Beauty Blossom vartalorasvan hankin jo sillä, kun huomasin sen kyljessä tekstin "limited edition". Ihan ookoo naisellinen kukkaistuoksu, muttei mieleenpainuva. Jännästi myös tuntui viilentävän ihoa, joka oli oikeastaan ihan mukavaa. Kesällä tämä olisi ollut oiva lämpöisinä iltoina, jos olisi kaivannut pientä virkistystä.Badger Balm for Hardworking Hands loppui... joten hankin sitä sitten isomman purkin, hahaa! Onhan se nyt mukavampi katsella pikkuisen mäyrän kuvaa kun hoitaa käsiään - ja onhan tuo tuonut helpotusta myös kuiviin kantapäihin. Aiemmin mäyrärasvasta olen puhunut täällä.
Tämä pikkupurnukka sisältää töhnää 21g, kun taas täysikokoinen 56g.

Meow Cosmetics Purrrfect Puss mineraalimeikkipuuteri sävyssä 2-Frisky Siamese, eli kesäsävyni. Ensi kesänä ajattelin kokeilla ehkä 2-Frisky Mauta, josko se olisi hieman parempi ruskettuneelle hipiälle. Muuten hyvälaatuinen puuteri, kuten aiemminkin olen aina blogissa puhunut.

Clinique All About Eyes seerumi silmienympäryksille ei säväyttänyt ainakaan minua. Onhan tuommoinen roll-on kuula kätevä, mutta välillä se ei meinannut ihan pyöriä kun meni lievästi tukkoon mömmöstä seerumista. Myöskään kuiville silmänympäryksille tämä ei tuonut hirveästi apua. Pikkuinen 5ml tuubi oli kuitenkin yllättävän pitkäkestoinen, kesti varmaan kauemmin kuin puoli vuotta (muttei kuitenkaan aivan jokapäiväisessä käytössä, näin pikku huomautuksena).

Lähetä kommentti