26.10.2014

This Is Halloween & Frogsbreath

Mikä on parasta lokakuussa? No Halloween tietysti!

Okei, Suomessa ei ehkä vietetä samanlailla halloweenia kuin muualla, kai meillä pääsiäinen ajaa aika saman asian (jipii...). Mutta aina lokakuun loppua kohden alan sekä piristymään että synkistymään: kaikki ne irvistelevät kurpitsat ja mustat kissat saavat minut jo kesken kauppareissun hihkumaan kuin pienen lapsen, alan haalimaan luettavaksi kauhutarinoita ja vilkuilemaan tv-ohjelmistosta, että tulisiko sieltä töllöstä mitään B-luokan kauhuelokuvia.

Sitten koitti se päivä, kun Shiro Cosmetics laittoi myyntiin Halloween-kokoelmansa. Ja mikäpä muukaan teema se oli kuin The Nightmre before Christmas! SC ilmoitti myös kokoelman olevan viimeistä kertaa myynnissä, jolloin tein hätäisesti tilauksen jotta saisin edes pienen palan TNBC:tä itselleni!

Pieni palaseni sisälsi huulikiillon This Is Halloween ja tinted balmsin sävyssä Frogsbreath.
Myös luomivärit olisivat houkutelleet, mutta näin huulimeikkiaddiktina tyydyin näihin kahteen. Olisi kyllä pitänyt ottaa vielä Wormswort tinted balm, huokaus...Minähän olen siis kärsinyt pahasta TNBC-addiktiosta. Yläasteellakin minulla oli Jack Skellingtonin päätä esittävä laukku, johon väkisin sulloin ryttyyn koulukirjani, niin että ne olivat ihan rullalla.
 Ja kun muut tytöt kuolasivat Brad Pittien ja Johnny Deppien perään, minun päässäni pyöri vain pitkäkoipinen, kirjaimellisesti laiha kuin luuranko ja vieläpä kalju herra Skellington.

Eikä siitä addiktiosta olla kokonaan vielä parannuttu, sillä kirjahyllyssäni nököttää vieläkin Jack Skellington pehmolelu...Oikeasti, onko vähän hienon niminen sävyä antava huulirasva? Ainahan meikeille pyritään antamaan sieviä tai muuten vain kosmisia nimiä, eikä niinkään rupisevia ja haisevia sammakon hönkäyksiä.


Aahahaa, onko hieman törkeän näköinen kuva tai jotain!?

Frogsbreath on ruskeaan taipuva nude, josta tulee itselle mieleen kylmä maitokahvi. Aluksi pelkäsin hieman peitepuikkomaista vaikutelmaa, mutta ei se ihan niin paha ollut. Huulille asetettuaan sävy onkin ihan kiva ja huulten oma sävy kuultaa kevyesti sävyn läpi. Plus se on miellyttävä huulilla ja tuoksuu kevyesti bourbonille.

Sävy ei pysy kauaa huulilla, mutta ainakin se tekee huulista mukavan pehmeät.This Is Halloweenin etiketissä on ihana kuva Sallysta meikkaamassa itseään. Kiillon sävy on lämmin punaoranssi kevyellä shimmerillä ja se oli paljon tummempi mitä osasin odottaa. Tuoksun pitäisi jäljitellä suklaa-kurpitsa juustokakkua ja voi että miten hyvä se onkaan! Harvoin pidän siitä että huulikiiltoihin ja puniin läntätään tuoksuja, mutta tästä tuoksusta nousee vesi ihan kielelle, nam! Itselle kyllä tulee enemmän mieleen piparkakku kuin juustokakku...
Kiilto tuntuu miellyttävältä huulilla, ei yhtään tahmealta. Ei ihme että SC:n kiiltoja hehkutetaan, sillä pigmenttiä on tässä todella paljon jo yhdellä kerroksella ja se tuntuu niin hyvältä huulilla. 
Paha vain että sävy on niin tumma, että koen itseni lähinnä vampyyrin näköiseksi sen kanssa. Mutta kyllä minä vielä siihen totun!

Onko siellä ruudun toisella puolella muita halloween tai TNBC-friikkejä kuin minä?

Lähetä kommentti