11.11.2014

3 x kynätyt huulet

Huulipuna/-kiiltokynät ovat olleet yksi suosituimpia trendejä kosmetiikassa ja näyttävät jääneen joidenkin brändien valikoimiin toistaiseksi.

Itse hurahdin niihin vasta 2013 vuoden loppupuolella hankkimalla oman esikoiseni Lumenelta ja sen jälkeen olen kerännyt pari muuta lisää. Ne ovat olleet helppoja ja käteviä, puhumattakaan niistä sävyistä joita on ollut valikoimissa.
 Monia kiiltokyniä olen hypistellyt myös kaupoissa ja katsonut sillä silmällä nettipuljuissa. Olen kuitenkin jotenkin onnistunut hillitsemään itseni näiden kynämäisten punien suhteen ja pitänyt kokoelmani vain kolmessa.


Kuten yllä olevasta kuvasta voikin huomata, kaksi punista ovat kärsineet hieman ulkonäöllisesti kun taas Rimmelin on pysynyt vielä kuosissaan - onhan se noista kuitenkin tuorein, viime kesän hankinta.
Vasemmalta oikealle siis: Lumenen Rasberry MiracleSorbet sävyssä 14 Aamun raikkaus, IsaDoran Twist-Up Gloss Stick sävyssä 05 Pink Punch ja viimeisenä  Rimmelin Lasting Finish Colour Rush Balm sävyssä 600 On Fire.

Jokaisesta punasta olen kirjoittanut jo aiemmin jotain blogiin, mutta tehdään nyt tällainen yksi postaus jossa verrataan näitä keskenään.

Aamun raikkaus, Pink Punch, On Fire

Olen tykännyt kyllä jokaisesta jollain tapaa. Lumenen sävyssä on kimalteita ja sävy on juuri sopivan oranssi ja ehkä vähän persikkainenkin arkeen. Se myös poikkeaa muista tuttifruttimaisella tuoksullaan.

IsaDoran puna on rohkea pinkki, joka itsellä tahtoo karata huulten keskeltä reunoille. Koostumus on myös kaikista tahmaisin ja ajan saatossa siitä on tullut vain entistä tahmaisempi. Jo kädelle swatchatessa sitä tuli sellainen tahmea klöntti iholle.
Sävy on ehkä myös aivan liian rohkea - tai siis liian pinkki - minulle.
Tämän käyttö onkin siis jäänyt kaikista vähimmälle. Ehkä jos olisi valinnut toisen sävyn, niin käyttäisin tuotetta enemmän. Sävyn alkuhuuma on vain mennyt "hieman" ohitse jo.

Rimmelin kynä oli taas iloinen ja positiivinen yllätys. En ole kyseisen merkin suurin fani, mutta tämä yllätti täysin mansikkaisen punaisella sävyllään. Tämä olikin kesän THE puna, joka oli nappivalinta yhdessä Meow Cosmeticsin calypso poskipunan kanssa.


Hypetättekö vieläkin huuikiiltokyniä vai ovatko ne jo niin out, että kaipaat jotain muuta niiden tilalle?

Itse olen viime aikoina innostunut taas Lumenen Aamun raikkaus kiiltopunasta. Sävy vain on sellainen, että ihastun siihen pienen tauon jälkeen aina uudelleen.

4 kommenttia

 1. Multa löytyy Lumenen (myös Natural Coden), Isadoran ja Catricen huulikynät. Tykkään huulikynien koostumuksesta ja läpikuultavasta väristä. Ainoa haittapuoli on just tuo, että kynistä kuluu aina tekstit pois.

  VastaaPoista
 2. Näitä on kyllä kiva käyttää! Ja totta, inhottavaa että tekstit kuluu pois sillä esim. Lumenesta ei erottanut koko sävyn nimeä enää, mutta onneksi löysin sen Googlen avulla.

  Catricesta en ole ennen kuullutkaan! Pitääkin vilkaista :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin juuri blogisi ja jään seurailemaan kauneustuuliasi :)

  Mut hurmasi aikoinaan Cliniquen Chubby Stickit ja sen jälkeen olen hamstrannut huulikyniä mm. Lumenelta ja Isadoralta. Huulikynät on edelleen todella helppokäyttöisiä, mutta en usko, että ne tulevat mulla huulipunia missään vaiheessa korvaamaan :) Multakin löytyy tuo Lumenen "Aamun raikkaus". Käytin sitä paljon kesällä :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja mukava kuulla! Toivottavasti viihdyt täällä! :)

   Mä mietin ennen Lumenen hankintaa Cliniquen vastaavia, mutta halpa hinta ratkaisi. :D
   Itsekään en ole luopunut kokonaan perushuulipunasta, sillä jotkut vain ovat niin toimivia ihan sellaisenaan.

   Aamun raikkaus sopii kyllä loistavasti kesäpunaksi! :)

   Poista