20.11.2014

Alice

En ole tainnut koskaan täällä blogissa kertoa, että olen viehättynyt Liisa Ihmemaassa-tarinan hullunkurisesta maailmasta. Siinä ei taida olla mitään yllättävää, sillä aika moni on viehättynyt tästä sadusta - erityisesti Tim Burtonin Alice in Wonderland-elokuvan jälkeen.

Rehellisesti sanoen en lapsena ihan ymmärtänyt Disneyn Liisa Ihmemaassa-elokuvaa, mutta kyllä me sitä siskon kanssa aina tapitettiin. Etenkin Irvikissa jo silloin tuntui tarinan parhaimmalta hahmolta ja vasta aikuisiällä tajusin, että Irvikissalla ja Leijonakuninkaan Scarilla dubbaajana on sama henkilö, näyttelijä Jukka-Pekka Palo!

No joo, nyt hieman poikkesin aiheesta, mutta kun MoYou London ilmoitti eilisessä uutiskirjeessään että huomenna perjantaina julkaistaan uusi laattakokoelma, Alice, niin enhän minä meinannyt pysyä hameessani.

 It is almost Friday!
And we're all mad about our new Alice in Wonderland collection!
Come join the party and DRINK this wonderful imaginative collection.

Meet Alice, her imagination takes her stamping to another level!
Come join her adventures in wonderland.

Itseäni viehättää eniten nuo koko kynnen kuviot. Kuvat ovat melko epätarkkoja, mutta 04 laatassa näyttäisi ainakin olevan mm. Irvikissan virnuilevia ilmeitä. 02 laatta olisi muuten ihan kiva, mutta en ihan innostunut noista hahmojen naamoista...
 Alice-laattojen lisäksi perjantaina ilmestyy myös 5 uutta lakkaa leimaukseen ja yksi laatta Festive-kokoelmaan, joka näytti myös aika ihanalta.

Jätän kuitenkin tilauksen huomenna väliin, ihan jo budjettisyistä. Mutta on ihana tietää että Liisa Ihmemaassa-teemaiset laatat ovat vihdoin tulossa ja jo huomisesta alkaen valikoimassa!

ps. harvoin viitsin tehdä postauksia blogiin tällaisista himotus-tuotteista ja tulevista uutuuksista, mutta nyt en voinut vastustaa ja olla kertomatta teille muille. Varmasti siellä ruudun toisella puolella on myös muita hulluja hatuntekijöitä ja irvikissoja.

Postauksen kuvan alkuperä: Mo-You London.

Lähetä kommentti