28.11.2014

Black Fridayn kosmetiikkatarjoukset!

Tänään vietetään ristiriitaisen hauskasti kahta eri päivää: Älä osta mitään ja Black Fridayta.

Älä osta mitään-päivän tarkoituksena on saada meitä kuluttajia pohtimaan kulutustamme ja niiden vaikutusta ympäristöömme. Ja totta, nykypäivänä ihmisten kulutus on aivan erilaista kuin vaikkapa 50 vuotta sitten ja näin blogienkin - myös minun - myötä tavaran mainonta on yhä enemmän läsnä.

Black Friday taas ei ole niin iso juttu Suomessa kuin Yhdysvalloissa, jolloin tavaraa myydään alennetuin hinnoin. Jotkut liikkeet ovat kuitenkin hyödyntäneet Black Fridayta täällä Suomessa ja sehän on minunlaiselleni tarjoushaukalle paha juttu.

Itse ajattelin yrittää hillitä itseni, mutta todennäköisesti tulen epäonnistumaan ja elän sitten jatkossa pussinuudeleilla. Noh, sen näkee sitten kun päivä on ohi...

Tässä kuitenkin vinkit muille tarjoushaukoille!
BeautyBayssa on tuotteita alennetuin hinnoin, mm. Anastasia Beverly Hillsin, Stilan ja Too Facedin tuotteet ovat -20% alennuksella. BeautyBayn omat tuotteet ovat puolestaan 50% alennuksella!
Toimitukset ovat ilmaiset yli 13€ tilauksille.

Pretty.fi;ssä on eri tuotteita alennetuin hinnan, mm. Real Techniques siveltimiä. Toimituskulut ovat alkaen 1,90€.

Sleek Makeupin omilta sivuilta saa 20% alennuksen tilauksesta. Tuotteet näkyvät sivuilla normihintaisina, mutta ostoskoriin lisättynä hintaan lisätään automaattisesti alennus. Postikulut ovat halvimmalla ja hitaimmalla toimituksella 2,50€. Itsellä tuolla toimituksella tuotteet ovat tulleet perille n. viikossa.

Shiro Cosmeticsin alennuksia odotin kuin kuuta nousevaa, sillä toimituskulut Suomeen ovat sen verran tyyriit että olisi ihan kiva saada jonkinlainen alennus. Black Fridayn kunniaksi Death Note ja TNBC aiheiset tuotteet ovat tulleet viimeistä kertaa myyntiin alennetuin hinnoin. Koodilla BF2014 saa vieläpä -10% alennusta tilauksen loppusummasta!
Toimituskulut ovat 7,5$.

Lookfantasticissa on tuotteita alennetuin hinnoin ja koodilla BLACKFRIDAY saat -25% alennusta tilauksen loppusummasta.

Bangerheadissä koodilla BLACK20 saa 20% alennusta Redkenin, Refin, Maria Nilan ja Elizabeth Mottin tuotteista. Koodilla MUSTAPERJANTAI saa tilauksen toimituskuluitta.

Meow Cosmeticsissa on usein tarjolla eri alekoodeja, joten ei tarvitse panikoida jos ei tätä kerkeä käyttää hyödykseen. Black Fridayn kunniaksi Miumausta saa -20% alennusta yli $25 tilauksista koodilla CatsLuvTurkey. Yli $40 tilauksista saa alennusta -20% ja tämän lisäksi vielä ilmaiset postikulut koodilla StuffedKitty.
Postikulut ovat näin ulkomuistista melkein 11$ täysikokoisista tuotteista.

Saako Black Friday kukkarosi köyhtymään vai vietätkö Älä osta mitään-päivää?

En hyödy mitään linkeistä saati alennuskoodeista, joten ei tarvitse pelätä että niiden käyttö rikastuttaisi minua jollain tapaa.

Lähetä kommentti