7.11.2014

Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream

Oletteko huomanneet, että Himalaya Herbalsin rasvaa on nyt myös isommissa purkeissa?


No minä huomasin ja onhan se kätevää, kun ei koko ajan tarvitse ostaa uutta pikkuista purnukkaa. Plus se on halvempi, sillä isossa purnukassa on 150ml tavaraa ja se maksaa jotain hieman yli neljä euroa. Pikku purkkihan maksaa sen 2,60€ ja tavaraa on vain 50ml.

Tällä kertaa päätin kokeilla toista HH:n rasvaa. Aiemman Nourishing Skin Creamin tilalle valitsin vaihtelun vuoksi Intensive Moisturizing Cream voiteen.


Voide sisältää E-vitamiinirikasta vehnänalkioöljyä ja manteliöljyä, jonka pitäisi kosteuttaa myös kuivimmatkin ihoalueet.

Tämä tuntuu tuhdimmalta voiteelta kuin sisarensa, eikä samanlailla tuo pientä virkistävää tunnetta kasvoille. Mutta kosteuttava se on ja iho tuntuu pehmeältä - kunhan se vain kerkeää imeytyä kunnolla. Pieni määrä voidetta riittää ainakin kasvoille ja dekolteelle.


Rasva on varmasti extra kuivan ihon pelastaja, erityisesti nyt kun olemme jo marraskuun puolella ja kylmät kelit ja kovat pakkaset ovat vielä edessä. Vaikkakin tätä postausta kirjoittaessa ikkunan takaa näyttää olevan enemmän vain vesikeliä...

HH:lta löytyy myös hieman näitä kalliimpia kasvoille tarkoitettuja voiteita, mutta toistaiseksi olen jättänyt ne hyllylle. Näillä olen ihan hyvin pärjännyt, sen verran saituri kun olen.

2 kommenttia

 1. Mulla tökki tämän voiteen tuoksu, se oli vähän liian vahva ja epämiellyttävä. Tuoksuuko tuo kevyempi voide samalle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit kun mulla ei enää ole tuota toista voidetta, jotta olisin voinut tuoksutella sitä Se nimittäin loppui tuossa lokakuussa.
   Muistelisin kuitenkin että tuoksu on hieman erilainen ja voimakkuus saattaisi olla samanlainen, muttei ihan niin tunkkainen mitä tuo intensiivisempi voide.

   Itse en ole kiinnittänyt näiden tuotteiden tuoksuun oikein huomiota. Mutta ymmärrän kyllä jos jokin tuoksu ihonhoitotuotteessa ottaa nenään, sillä itsellä sellainen on yksi We Care Iconin vartalorasva. Vartalonhoito onkin jäänyt vähälle sen tuotteen tuoksun vuoksi, jota en millään voi sietää!

   Poista