17.11.2014

Lumenea, Lumenea ja vielä kerran Lumenea

Viime viikonloppuna pyörähti yksi vuosi lisää mittariin - joten kohta ollaan jo puolivälissä kohti kolmosella alkavaa lukemaa! Ikäkriisi painaa jo hieman, sillä jostain kumman syystä ainakin länsimaissa ihannoidaan (naisilla) nuoruutta ja nuoruuden kauneutta. Toisaalta on ihan hyvä oppia se seikka ettei nuoruus ole ikuista.Äitini oli kuitenkin lähettänyt postissa pikkuisen paketin syntymäpäiväni kunniaksi, josta huomasi että kyllä hän oman tyttärensä taitaa tuntea.
 Olin jo pidemmän aikaa himoinnut Lumenen Gel Effect kynsilakkaa sävyssä 41 Kultaa taivaalla, enkä ollut kertonut siitä edes kenellekään - ja senhän minä sain! Tämän lisäksi sain myös toisen kynsilakan sävyssä 40 Tulen hehkua.

Siskoni taas oli muistanut minua Lumenen Rasberry Miracle Shine huulipunalla. Se oli hieman etuajassa saatu lahja, sillä hän hyödynsi toissa viikon Sokoksen osta 2 maksa 1 tarjousta Lumenen huulipunista ja olin mukana sävyn valinnassa. Me molemmat päädyimme samaan sävyyn, 101 Kimallus. Koitan jossain vaiheessa tehdä punasta edes swatchia tänne blogiin.


Itse taas piipahdin sunnuntaina hakemassa jokunen vuosi sitten blogeissa ylistetyn Lumenen CC-meikkivoiteen, kun Citymarketissa sai -40% alennuksen kaikista Lumenen normaalihintaisista tuotteista. Ja voi kuinka porukkaa parveilikin Lumenen meikkihyllyn edessä - erityisesti kynsilakat olivat hävinneet mukavasti - ja mummot pitivät ostoskärryjä niin että varmasti saivat yksin katsoa koko hyllyn valikoiman ja rohmuta parhaimmat palat itselleen.
 Muutenkin tungosta oli kaupassa, sillä ihmiset jonottivat ilmaista riisipuuroa ja muksut saivat jonkinlaisen sokerihumalan jo ennen kuin Tatu ja Patu hahmot ehtivät antaa ilmaisen karramellin. Ruokaostokseni jäivät siis melko vähäisiksi tungoksen vuoksi: parsakaalia, maitoa ja meikkivoidetta. Mitäpä muuta sitä nainen tarvitsee!

Hipelöin myös uutta Lumene Blur meikkivoidetta, joka on yhtälailla saanut ylistystä siinä missä tämä CC-voidekin sai aikoinaan. Mutta no joo, sain sitten jonkinmoisen aivopierun siinä ja valitsinkin tämän CC:n vaikka se blurratun näköinen naama olisikin ollut ihan kiva saada.

Kävittekö tekin hyödyntämässä cittarin tarjousta Lumenen tuotteista?

2 kommenttia

 1. Mäkin nappasin lauantaina ennen töihin menoa pari noita Lumenen uutuuslakkoja Citymarketista, kun alennus oli niin hyvä. Tuo ihana punainen löytyy siis multakin! Kultaa myös katselin sillä silmällä, mutta jätin sen lopulta kuitenkin ostamatta. Lakkatelineet oli kyllä tyhjentyneet niin hyvin, että vain muutama oli jäljellä. Onneksi sain kuitenkin ne sävyt, jotka halusin :) Eilen jo lakkasin kynteni yhdellä uutuudella, jospa saisin kynnet vielä kuvattua blogiinkin. Teen harvemmin kynsipostauksia, mutta näistä tuli niin ihanat, että haluaisin vinkata lakkasävystä muillekin :)

  Niin, ja hyvää syntymäpäivää sulle! :) Älä turhaan kriiseile, sulla on kolmeenkymppiin matkaa vielä monta vuotta! :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo punainen on kyllä kans ihana! Ja aika sopivasti - ellei jopa tarkoituksellisesti - tullut hyllyihin näin pikkujoulukautena. :)
   Minä lakkasin jo kultaisella kynnet ja tykkään siitä kovasti. Kuvaa en vain viitsinyt ottaa kun tein sellainen pikalakkauksen ja ne ovat jo aika kuluneen näköiset sen vuoksi. :D

   Ja kiitoksia paljon! Onhan siihen vielä aikaa, mutta tuntuu että aika vain kulkee sitä nopeammin mitä vanhemmaksi tulee. :D

   Poista