13.11.2014

Marisha Pessliä ja Robert Smithiä

Tällä kertaa vähän arkisempaa postausta kauneuden ulkopuolelta! Toisinaan sitä haluaa kertoa joistain muistakin asioista ja heittää aivoja vielä enemmän narikkaan kuin mitä tähän asti on tehty.

Kirja, jota olen pidellyt käsissä viime aikoina...


Vihdoin ja viimein on ollut aikaa lukea kirjoja, jotka ovat odottaneet lukemista. Tällä hetkellä on menossa Marisha Pesslin Night Film (suomeksi käännettynä kirja löytyy nimellä Yönäytös). Se ei vielä ole tempaissut täysillä mukaansa, mutta toivottavasti tarina paranee sitä mukaa mitä pidemmälle pääsee. Kirja sisältää myös kuvia jotka liittyvät itse tarinaan, kuten vaikka siihen liittyvistä nettisivuista ja lehtien artikkeleista, jotta kaikki tuntuisi ikään kuin aidommalta. Tietysti kaikki on vain fiktiota.

Puhelimelle löytyy myös Night Film-aplikaatio, jolla voi skannata kirjan sivuilla esiintyviä lintuja nähdäkseen extramateriaalia tarinaan liittyen. Minun puhelimellani koko aplikaatio ei vain toiminut sillä se kaatui aina kun aloitin skannauksen. On silti jännää huomata kuinka nykyajan tekniikkaa hyödynnetään jo peruskirjojen lukemiseen.

Kirjoista tekisi mieli kirjoitella vähän enemmänkin, sillä kun jokin kirja tempaisee mukaansa niin siitä on kiva kertoa muillekin. Vaikka joskus tekee mieli kertoa niistä kamalistakin kirjoista, kuinka ne ovat saaneet yökkäämään useimmiten liiallisella siirappisuudellaan.

Musiikki, joka on korvannut seireenien laulun...


Viime aikoina olen huomannut kuuntelevani The Curea enemmän kuin tarpeeksi. Valitettavasti tästä tulee mieleen Mighty Booshin Nanageddon jakso, jossa Vince esittelee Goth Juice-hiuslakkaa "the most powerful hairspray known to man, made from the tears of Robert Smith". Yritäpä siinä sitten olla naureskelematta näitä kappaleita kuunnellessa...

Juoma, joka on lämmittänyt niin kehoa kuin mieltä...


Aina kun kelit muuttuvat kylmemmiksi, haluan käpertyä nurkkaan yhdessä teekupposen kanssa ja lukea joko hyvää kirjaa tai pitää kunnon maratonia hyvistä tv-sarjoista. Tällä hetkellä olen innostunut raikkaan makuisista yrttiteistä, joiden pitäisi auttaa rentoutumaan ja helpottamaan unen saantia. En tiedä toimivatko ne oikeasti, mutta ainakin yöt on nukuttu hyvin ja sikeästi teekupposen jälkeen. Pääasia on että maku on ihana!

Uniteet sisältävät yleensä viherminttua ja sitruunaruohoa kamomillan lisäksi, joten maku on niissä raikas. Kuvassa oleva Celestial Seasonings Sleepytime tee sisältää noiden ainesosien lisäksi myös lehmuksenkukkaa, karhunvatukanlehteä, appelsiininkukkaa, orapihlajanmarjaa ja ruusunnuppua.
Jotkut uniteet sisältävät myös valeriaanaa, jota käytetään perinteisesti unilääkkeenä (huom, valeriaanaa ei saisi käyttää raskauden ja imetyksen aikaan jos joku äiti suunnittelee nyt siellä ruudun toisella puolella sen käyttöä!).

Ohjelma, joka on antanut tekosyyn lykätä asioita...

kuva: maureejennings.com

Murdochin murhamysteerit. Parin ekan jakson jälkeen ajattelin että kuinka pliisu ohjelma, mutta huomasinkin jääneeni pieneen koukkuun. Pakkohan se on päästä vitsailemaan kuinka William Murdoch lankeaa nuoriin ja älykkäisiin naisiin (ihan oikeasti, Murdoch on aikamoinen pleijeri), kuinka hänen ja tohtori Odgenin suhteen käy ja tietysti veikata murhaajaa. Eihän rikossarjoissa ole mitään järkeä, jos murhaajan tietää etukäteen, sillä parhainta on juurikin se arvailu - erityisesti silloin jos arvaa oikein.

Mitä teille kuuluu?

Lähetä kommentti