22.11.2014

Noir Scintillant

Musta ja kimalteleva blingbling kuuluvat pikkujoulukauteen. Minun silmissäni on nähtävästi aina pikkujoulut.

Kuulostipa typerältä.

Sillä Yves Rocherin kimalteleva eyeliner sävyssä Noir Scintillant on juuri sitä mitä sen nimikin kertoo: kimaltava musta.


Jos tavallinen musta eyeliner jo kyllästyttää ja kaipaa vähän blingiä elämäänsä, voi tämä YR:n tuote olla siihen ratkaisu. Siinä on hopeista kimalletta, mutta se ei kuitenkaan ole ylenpalttisen glitterinen, joten ei tarvitse pelätä saavansa tällä discopallosilmiä.

Minähän sorruin tähän juurikin noiden kimalteiden vuoksi ja tein täten syrjähypyn Rimmelin eyelinerille.


Eniten ikävöin Rimmelissä ollutta ohuen ohkaista ja tarkkaa sivellintä, jolla olen tottunut jo yläasteelta asti rajaamaan omat simmuni. Tässä taas on huopakynämäinen sivellin, jolla saa myös ihan kapeaa jälkeä jos viitsii tehdä huolellisesti. Paksummat rajaukset tulevait toki nopeammin tämän kaltaisella.

Mutta kaipaan sitä ohuen siveltimen pikkutarkkamaista ja ohutta jälkeä, kuin myös taipuisaa sivellintä! Sellaisella sai parhaiten aina kissamaiset siipirajaukset.

Plörts!
Kimalluksestaan huolimatta tämä ei kuitenkaan hirveästi poikkea tavallisesta mustasta eyelinerista. Pientä kimallusta tulee, mutta senkin erottavuus on valaistuksesta kiinni. Muuten se näyttää kokolailla tavalliselta eyelinerilta, mitä vain välillä saattaa pientä pilkettä erottaa hyvässä valaistuksessa, mutta tuskin sitä kukaan erityisesti huomaa.
Valokuvissa kimalle tulee enemmän esiin jos käyttää salamaa, mutta sekään ei ole juuri huomattava.

Putiloa kannattaa muistaa sekoittaa ennen käyttöä (sen minä aina unohdan).

Joten mitenkä olisi pikkujoulumeikki kimaltavalla eyelinerilla, tekoräpsyttimillä ja herkullisen punaisilla huulilla?

6 kommenttia

 1. IHANA LINER. JA ITSE KÄYTTÄISIN TUOTA IHAN M ILLOIN VAIN. JUST SOPIVASTI KIMALLETTA. KATJA-

  VastaaPoista
 2. Pakko vinkata, että Lumenen vedenkestävä liner sävyssä Grey crystal on vähän tämän tyylinen, aivan upea, mutta eroaa mustasta vielä enemmän. Mun mielestä se oli parasta vaihtelua tylsälle mustalle, muttei silti mikään aivan hullu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tämä YR:n ei ole vedenkestävä niin hyvä tietää että Lumenelta löytyy siihen ratkaisu :)

   Poista
 3. Upeat kuvat! Tämä voisi kyllä olla kokeilemisen arvoinen tuote, vaikkakin mä käytän nykyään nestemäistä eyelineria vain ilta-/juhlameikissä (eli harvemmin). Arkisin suosin pehmeämpää rajausta ja kynä sopii siihen paremmin. Käytän L'Oréalin rajauskynää, jonka toisessa päässä olevalla "smudge-päällä" saa vielä pehmennettyä rajausta entisestään :) L'Oréalin rajauskynä onkin yksi mun luottotuotteista, jos puhutaan edullisista ja hyvistä rajauskynistä. Nestemäisistä eyelinereista oon käyttänyt Lumenea jo pari vuotta. Muut meikit mulla onkin aika lailla selektiivistä kosmetiikkaa tai luonnonkosmetiikkaa :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvemmista merkeistä löytyy kyllä hyviä linereita :)

   L'Orealia en olekaan käyttänyt! Harvoin kyllä viihdyn lorkun hyllyllä, mutta ainakin merkin kynsilakat ovat näyttäneet houkuttelevilta. Samoin jotkut ripsareista. :)

   Poista