6.11.2014

Suede

Meninpä sitten hankkimaan uuden poskipunan.

Sleekiltä
kun sai 25% hinnasta niin ehän minä voinut olla sortumatta edes pikkiriikkiseen tilaukseen. Vaikka tiukkaa teki ettenkö olisi halunnut enemmänkin tilata, mutta yritin kuitenkin muistuttaa itseäni jo olemassa olevista meikeistäni, joiden käyttöä olen hieman laiminlyönyt. Ja kuinka ollakaan: en tilannut kuin vain yhden ainoan, ihan pikkuisen poskipunan!

Sävyjä oli useita ja ihanan näköisiä, kuten vaikka Pomegranate. Silti sorruin ihan toiseen, hillittyyn ja "tylsään" punaan. Sävyn nimi on Suede.


Sävy on hieman persikkainen ja poskilla se näytti yllättävän lämpimältä. Koska kyseessä on myös mattapuna, se on helppo ja turvallinen valinta arkikäytössä. Hassua kyllä, useimmiten juuri ne neutraaleimmat sävyt ovat aina niitä joihin tykästyy eniten!


Hillitympi puna on myös yllättävän mukava käyttää kirkkaiden ja värikkäiden poskipunien jälkeen, joita erityisesti kesällä kuluttaa enemmän kuin tarpeeksi.
Sävy ei myöskään näytä yhtään tunkkaiselta kasvoille levitettynä vaan enemmänkin luonnolliselta, tuoden mukavasti muotoa nassuun.

Sleek MakeUp Blush Suede + the Balm lip gloss Valley Girl

Laitoin punaa aika rankalla kädellä, mutta silti se kuvissa tahtoi pikkaisen hävitä. Olen siis tyytyväinen ostokseeni ja punan laatu on myös hintansa väärti. Alekoodia käyttäen poskipunan hinnaksi tuli vain 6€ ja rapiat yhdessä postikulujen kanssa. Nice!

Lähetä kommentti