19.11.2014

Tulen hehkua ja kultaista kimallusta

Tänään meni kaksi neitsyyttä: Lumenen kynsilakasta sävystä Tulen hehkua ja water decals-kynsitarroista! En ole koskaan ennen käyttänyt water decalseja, mutta nytpä käytin!

Ajatelin ensin water decalsien olevan jotenkin hankalia ja en oikeastaan koskaan ole ymmärtänyt, miksi on pitänyt kehittää tarroja joita lillutellaan ensin vedessä. Eikö tavalliset kynsitarrat enää muka riitä?

Käyttö ei kuitenkaan ollut kovin hankalaa ja kuvat sai suht hyvin siirrettyä haluttuun kohtaan. Pinsetit olisi toki helpottanut asiaa, mutta en löytänyt omiani mistään (yllätys yllätys).


Yllätyin hieman siitä, kuinka kynsilakka olikin vaaleampi kynsillä mitä oletin pulloa katselemalla. No, lähes mikä tahansa punainen sopii kyllä kullan kanssa (tai mikä nyt ei sopisi sen kanssa).
Tarrat olen tilannut joskus kauan siten Born Pretty Storesta.

Pakko myös tunnustaa, että etusormen tarra meni hieman ryttyyn jonka vuoksi se ei näy kuvassa. Eli ei se tarrojen käyttö ensikerralla ihan täydellisen nappiin mennyt!

Koristeletteko ennemmin perinteisillä kynsitarroilla, water decalseilla vai leimaamalla kyntenne?

4 kommenttia

  1. Mä tykkään leimata, kun kaikki tarrat ja sellaset tuppaa lähtee nopeesti irti päällyslakasta huolimatta. Mutta kyllä niitä decaleita ja tarrojakin löytyy.. Ehkä vähän liikaakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leimaaminen on kyllä ehkä hitusen mukavampaa! :D

      Poista