27.11.2014

Victoria's Secret Pear Glazé & Midnight Dare

Minulle on perinteeksi muodostunut hemmotella itseäni synttäreiden kunniaksi jollain kivalla kosmetiikkatuotteella. Yleensä se on ollut joku parfyymi, mutta viime vuonna se olikin huulipuna.

Luulin jo että 24-vuotispäivän kunniaksi en tarvitse oikeastaan mitään spesiaalia. Olin kuitenkin saanut jo yhden huulipunan siskolta ja kynsilakkoja äidiltäni. Vaikka himoitsin - ja edelleen himoitsen - YSL:n Black Opium tuoksua, notkuu hyllyssä jo sen verran parfyymeita etten ihan vielä viitsi uutta hankkia.

Mutta kuinka ollakaan, että löysin itsellekin jotain. Nimittäin Victoria's Secretin Body Mistit.


Pear Glazé on sokeroidun päärynän ja Casaba-melonin yhdistelmä ja Midnight Dare on vadelman ja santelipuun tuoksuyhdistelmä. Kaikissa VS:n vartalosuihkeissa on ihoa hellivää aloe veraa ja rauhoittavaa kamomillaa.
Itseäni huvitti se kuinka valitsinkaan juuri vihreän ja punaisen purnukan; ne kun ovat toistensa vastavärit (heh heh...).

Pear Glazé oli minun ykkösvalintani. Olen huomannut että monet hajuvedet ja parfyymit jotka ovat toimineet ihollani, ovat sisältäneet päärynää. Pakkohan tämä oli siis valita ja eihän päärynässä mitään vikaa ole!
 Pakko kuitenkin myöntää, että tämä ei vastannut ihan sitä mitä odotin. Tuoksu on kyllä kiva, mutta ehkä aavistuksen liian meloninen minun makuuni. Makeahko ja kevyt tuoksu, joka toimisi varmasti kesällä tosi hyvin. Vaikkei se vastaakaan mielikuvaani mitä tältä odotin, niin pidän tästä silti. Mitä vain kesää tulee näin pimeinä päivinä vähän ikävä.


Midnight Dare taas oli poikaystäväni valinta. En millään osannut valita toista tuotetta, joten miehen apuahan siihen tarvittiin. Ja hänen mielestään tämä olisi minunlainen tuoksu.
Ensin en osannut oikein päättää, että pidänkö tuoksusta vai en. Se tuoksui häiritsevästi jollekin tutulle, jota en vain millään saanut päähäni! Nuuhkin, nuuhkin ja nuuhkin, kunnes lopulta käskin poikakaveriakin nuuhkimaan uudelleen suihkutettua kättäni. Lopulta hän muisti mille se tuoksui: Wunderbaumille! Ja tottahan se oli, tuoksu oli ihan kuin joku niistä roikkuvista kuusista!

Tuoksu on jotenkin vaikea määrittää, enkä oikein osaa sanoa mielipidettäni tästä. Wunderbaumin mielikuva häiritsee, mutta toisaalta vadelman makeus tekee siitä ihan mukavankin. Tuoksu on enemmän lämmin kuin raikas ja noh, ainakin poikakaveri tykkää kun käytän tätä. Hänen mukaansa tämä tuoksuu myös kauas, ettei tarvitse tarrautua ihan ihoon kiinni sen haistaakseen.

Yllättäen Midnight Daren tuoksu pysyi hyvin iholla, ainakin 3-4 tunnin ajan. Sen sijaan Pear Glazé katosi nopeammin ja onhan se myös kevyempi. Midnight Dare on näistä kahdesta raskaampi ja tummempi tuoksumaailmaltaan, kun taas Pear Glazé on huomattavasti kevyempi.


Pitkäkestoisimman vaikutuksen tuoksuun saisi, jos käyttäisi saman tuoksun vartaloemulsiota yhdessä suihkeen kanssa. Ainakin Nordicfeelissä myydään näitä saman tuoksun body mist ja vartaloemulsio-paketteja, jolloin säästöä tulee se 4€ kuin ostamalla tuotteet erikseen. Itse halusin kuitenkin ihan vain body mistejä ja niitäkin myydään duo-paketteina aavistuksen edullisempaan hintaan.

Victoria's Secretiä saa Nordicfeelin lisäksi ainakin myös Bangerheadistä. Itse tilasin nämä CDON.comin kautta, sillä synttäreiden kunniaksi sieltä sai 5€ alennuskoodin ja siellähän oli valikoimassa nämä VS:n tuotteet. Tuotteet lähetti kuitenkin Nordicfeel.

En sinänsä ihmettele sitä hypetystä jonka VS:n tuotteet ovat aiheuttaneet niin nuorissa kuin vanhemmissakin naisissa, sillä body mistien tuoksut eivät ole liian hyökkääviä ja voimakkaita. Tiedän jo nyt että tarvitsen ainakin kesällä yhden VS:n bodymistin, sillä se on tarpeeksi kevyt ja virkistävä kuumille hellepäiville (jos sellaisia on vain luvassa). Haluaisin ainakin itse vielä kokeilla Enchanted Applea, Coconut Passionia, Love Spelliä, Amber Romancea, Endless Lovea, Passionate Kissesiä... no lähes kaikkia oikeastaan, jotta tietäisin mikä tuoksuista olisi se oma suosikkini.

Mikä on sinun suosikkisi VS:n tuotteista?

Lähetä kommentti