12.11.2014

Yves Rocher Limited Edition: Blackberries

Jos ollaan rehellisiä, niin en ole jouluihminen. Silti parasta joulussa on ajan viettäminen läheisten kanssa ja perinteeksi on itselle muodostunut pullo punaviiniä, erilaisia juustoja ja tietysti myös lautapelit (ne ovat tiedossa tänäkin jouluna).

Ja yksi aika tiedostamaton perinne on myös muodostunut: Yves Rocher joulutuotteet.

Jälleen kerran Yves Rocherilta oli tullut herkullisen tuoksuisia tuotteita ja kimaltelevaa kosmetiikkaa. Valikoimaan oli tullut tuttua Cocoa & Orange-tuotesarjaa, mutta myös Pear Caramel, Redberries ja Blackberries limited edition sarjat.
Muita tuotteita joita on tullut myös rajoitetun ajan myyntiin ovat mm. Funtastic-vartaloöljy ja suihkusaippua, huulipuna ja -kiilto ja kynsilakka sävyssä Or ja kimallevesi.


Itse piipahdin hakemassa yhden setin Blackberries-sarjaa kultaisessa lahjapussissa, joka sisälsi suihkugeelin, käsisaippuan ja -rasvan. Settinä ostettuna rahaa säästyi huimat 0,40€, mutta onhan sekin jo jotain.

Pidän violetin ja kullan yhdistelmästä, joten ei mikään ihme että juuri Blackberries vetosi minuun ulkonäkönsä puolesta. En myös kaivannut suklaista tuoksua tänä vuonna, joten tämän marjaisa tuoksu oli enemmän kuin tervetullut.


Suihkugeelejä ei vain voi olla liikaa!
Joskus niitä kertyy aika paljon varastoon, mutta jokaikinen tulee käytettyä. Jossain vaiheessa huomaakin että ohops, saippuavarasto on päässyt loppumaan.
Ja kuinka odotankaan että pääsen käyttämään tätä ihanan marjaisaa suihkugeeliä ja käsisaippuaa. Tuoksu on aivan ihana ja makea.

Käsirasva taas ei ole kovinkaan kummoinen. Siinäkin on ihan kiva marjaisa tuoksu, joka sitten hetken päästä muuttuu hieman parfyymin omaiseksi. Siitä tulee oikeastaan mieleen joku vanha Yves Rocher parfyymi, jota itsellä oli yläasteikäisenä pikkuisessa näytepullossa.
Rasva kosteuttaa ihan hyvin, mutta tuskin tämä pelastaa rutikuivia käsiä. Katsotaan sitten kun tuubi loppuu, että olenko kerennyt kyllästymään koko tuoksuun vai jäänkö kaipaamaan sitä.


Itseäni olisi kiinnostanut myös Funtastic vartaloöljy, mutta en löytänyt sitä Jyväskylän Yves Rocherilta. Myös Or-sävyistä huulipunaa kävin hiplaamassa, sillä harakkaluonteeni kiinnostuu kaikesta kullan hohteesta. Jätin kuitenkin huulipunan vielä toistaiseksi ostamatta.

Myös Pear Caramel-hajuvettä kävin nuuhkaisemassa myymälässä. Siinä oli kyllä kiva makea tuoksu - päärynä toimii aina tuoksuissa! -, mutta jätin senkin hankkimatta. Minulla on kuitenkin vahva epäilys että moni käy hakemassa edes pikkutuoksun kyseistä tuotetta itselleen, sillä nytkin sitä katosi sitä mukaa hyllyltä, kun katselin myymälässä ympärilleni.

Vetoaako tämän vuoden YR:n joulutuotteet teihin?

2 kommenttia

 1. Mä en ole tainnut ostaa Yves Rocherilta mitään ikuisuuksiin. Muistan, että nuorempana tilailin sieltä todella usein tuotteita ja kävin ihan liikkeessäkin ostoksilla. Mutta tuo taisi olla joskus 10 vuotta sitten :D (Minne tää aika katoaakaan!) Pakko kyllä myöntää, että nuo esittelemäsi joulutuotteet näyttävät todella luksukselta. Ei uskoisi, että nämä ovat edullista Yves Rocheria! Ja samaa mieltä olen sun kanssa siitä, että suihkugeelejä ei voi koskaan olla liikaa ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä oli myös useita vuosia taukoa Yves Rocherin tuotteista, mutta viime aikoina olen uskaltautunut jälleen kokeilla tuotteita. Musta tuntuu että ne ovat parantuneet positiivisempaan suuntaan!

   Suihkugeelit ovat ainakin tässä kokoelmassa parhautta niiden herkullisen tuoksun ansiosta. :) Ja eivät todellakaan hinnalla pilattuja!

   Poista