13.12.2014

Äijätuotteet

Tiedän että monet siellä ruudun toisella puolella saattavat stressata siitä, mitä oikein sille omalle poikaystävälle voisi antaa lahjaksi. Me emme poikakaverin kanssa erityisemmin harrasteta lahjojen vaihtoa, mutta kysyin tältä kuitenkin yksi päivä mitä hän haluaisi joululahjaksi. Vastauksena sain sitten:
"Voileipäkakku olisi kiva!"
Niinnoh... hyvä ruoka on tie miehen sydämeen, vai kuinka? Itse olin kyllä suunnitellut juustokakun väsäämistä pitkästä aikaa, mutta ehkä pitäisi sitten tehdä molemmat?

Mutta jos joku nyt ei halua välttämättä väsätä sitä voileipäkakkua, niin onhan niitä muitakin vaihtoehtoja.


Jos miehesi ei edusta tämän hetken trendiä eli metsuriseksuaalia, voi sitten tarpeen olla kaikki parranajovälineet ja after shave tököttimet.

Miesten kosmetiikka keskittyykin aika paljolti parranajoon ja näitä parranajotuotteita löytyykin aikalailla poikaystäväni luota. Gilleten höylä on kuulemma ollut ihan paras ja yksi vaihtoterä kestää todella kauan käyttökelpoisena.
 Kylppäristä löytyy myös parranajokone, mutta enemmän hän käyttää tuota höylää.

Parranajossa apuvälineenä on toiminut myös men-ün partasuti, jonka avulla poikkis on levittänyt parranajomömmöt. Kätevää on sen mukana tullut pikkuinen teline, jolla sudin saa kuivumaan parranajon päätteeksi ja vieläpä ylösalaisin - näin vedet eivät valu itse sutiin.

Operaation jälkeen käytössä on usein ollut The Bluebeards Revengen Post Shave Balmia. Sen lisäksi että sen pitäisi rauhoittaa ihoa ja tehdä siitä pehmoinen, pitäisi sen myös hidastaa parran kasvua - kappas vain!
Toisinaan poikakaveri on saattanut käyttää myös Aubrey Organicsin North Woods After Shavea, jossa on ihan kiva metsäinen tuoksu. Tämä pn muuten puputuote eli eläinkokeetonta.


Poikaystäväni ja minä jaamme ainakin yhden saman heikkouden: tuoksut. En kehtaa edes kertoa kuinka monta tuoksua hänellä on, enkä taida enää nykyään olla edes perillä siitä kun pari pulloa on päässyt jo loppumaan. Mutta yksi oma suosikkini niistä on ehdottomasti Ralph Laurenin Polo Blue Sport. Tätä häneltä löytyy sekä dödönä että tuoksuna, kuten kuvasta näkyy.
Ensituoksussa on vihreää omenaa, minttua, mandariinia ja setriä. Sydäntuoksusta löytyy inkivääriä, salviaa ja vihreitä nuotteja. Pohjatuoksussa on saniaista, meripihkaa, myskiä, santelipuuta, patsulia ja valkohankajäkälää.

Tuoksujen antaminen voi kuitenkin olla hieman hankalaa, jos ei tiedä toisen mieltymyksiä. Joku voi tykätä Armanin tuoksuista, kun toinen voi pärjätä ihan Axella. Vilkaisepa sinne poikakaverin peilikaappiin, että millaisia tuoksuja tämä käyttää tai onko hän maininnut jonkin tuoksun jota ei omista, mutta haluaisi sen.

Uskoisin kuitenkin, että kaikista varmin tapa saada mies iloiseksi olisi antaa kosmetiikan sijasta joko uusi pelikonsoli tai peli tai se suurin taulutelkkari, jota kaupasta löytyy. Tai sitten se turbomoottorilla varustettu auto 500 hepalla - valkoinen on kuulemma tällä hetkellä suosituin väri autossa näin btw. Myös kirjat ja oluttuopit voivat olla ihan mukavia lahjoja ja aikuiselle miehelle kannattaisi varmaan hankkia edes darratabletteja erityisesti uuden vuoden juhlintaa varten.

Aikooko joku muukin minun lisäkseni väsätä voileipäkakun lahjaksi?

Lähetä kommentti