21.12.2014

Fleur Power & Bombshell

Tamperelaiset kosmetiikkaintoilijat eivät ole tahtoneet pysyä oikein housuissaan ja hameissaan - enkä yhtään moiti heitä siitä! Vaikka itse en asu Tampereella, enkä enää edes sen lähettyvillä, niin on se silti lähempänä kuin vaikkapa Helsinki tai Turku.

Tampereen Stockmannilla kun on nykyään MACin piste!

Eihän siinä auttanut muu kuin lähteä Tampereelle katselemaan vähän ympärilleen - ja minun päämäränäni oli käydä kurkkaamassa mistä oikein kohistaan. Tarkoituksenani oli ostaa joko huuli- tai poskipuna, sillä niitä käytän eniten värikosmetiikasta. Jostain kumman syystä lähdin kaupasta ulos molempien kanssa.

Tämän pienen Tampereen reissun jälkeen lueskelinkin Henna R:n blogista, että MACin tuotteita saa nykyään tilattua myös Stockmannin verkkokaupasta - jes! Aina ei tarvitse siis huristella Tampereellekaan asti!


Pisteellä auttoi ystävällinen myyjä tuotteiden valitsemisessa. Kaikista poskipunista ei oltu keretty laittamaan vielä testereitä esille, joten kun sanoin ajatelleeni jotain persikkaista mattapunaa, alkoi myyjä nostelemaan laatikosta erilaisia persikkaan vivahtavia sävyjä, jos niistä löytyisi joku mieleinen.
 Lopulta en päätynytkään raikkaaseen ja mattaiseen persikkaan kuten alunperin olin ajatellut, vaan vähän hillitympään mutta sitäkin ihanempaan satiiniseen poskipunaan sävyssä Fleur Power. MACin omilla sivuilla punaa kuvaillaan pinkahtavan korallin sävyiseksi.

Yllä olevat kuvat on otettu salamalla pimeään aikaan, jonka vuoksi Fleur Power näyttää enemmän lämpimän korallilta. Alla oleva kuva paljastaa kuitenkin paremmin, miltä puna näyttää luonnonvalossa:


Kun myyjä sitten kysyi vielä että tarvitsenko jotain muuta poskipunan lisäksi, sanoin että olin kiinnostunut myös huulipunista. Ajattelin että kun kerta siellä asti oltiin, niin otetaan sitten kaikki hyöty irti!

Vaatimuksenani oli punan suhteen joka päiväiseen käyttöön sopiva sävy, sillä lämpöisiä kirkkaanpunaisia löytyi jo ihan tarpeeksi. Kämmenelle testattiin muutamia pinkkejä sävyjä, hieman ajatuksena että se sopisi yhdessä valitsemani poskipunan kanssa. Kolmesta itseäni miellyttävästä sävystä kokeiltiin yhtä huulille, frost huulipunaa sävyssä Bombshell.No siinähän kävi sitten niin, että nappasin Bombshellinkin mukaan poskipunan kaveriksi. Ja minä kun olin ensin ajatellut etten ainakaan frost punaa ota, niin toisinhan siinä kävi!
 Bombshell on ihana hohtava roosanpinkki, olematta kuitenkaan liian pornahtava. Tästä tulen vielä jossain vaiheessa ottamaan kuvan tänne blogiin, että miltä se näyttää huulilla asti. Valoisampia päiviä siis odotellessa!

Palvelu pisteellä oli ihanan ystävällistä ja auttavaista ja nopeuttihan se hieman valintojen tekemistäkin - etenkin kun mukana oli poikaystävä, niin tämä tuskin olisi innostunut jos olisin jäänyt MACin pisteelle asumaan.

Onko muillakin kuin tamperelaisilla pientä MAC huumaa tällä hetkellä?

2 kommenttia

 1. Onneksi en enää käytä MACiä (jos sitä ikinä ehdin käyttääkään), koska konkurssihan tässä muuten iskisi. Kävin ihastelemassa myyntipistettä siitä vierestä pari päivää sitten ja onhan se nyt aivan järjettömän houkutteleva!

  Tosi kiva blogi sulla muuten ja etenkin hauska. Metsuriseksuaali & omena pitää lääkärit loitolla kun tarpeeksi kovasti heittää, hihihi. Ehdottomasti jään lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja nyt kun sitä saa netistäkin niin kyllä sitä konkurssia alkaa itsekin pelätä :D

   Kiitos paljon ja mukavaa jos viihdyt täällä myös jatkossakin!

   Poista