10.12.2014

Kimallus

Kuten aiemmin olen jo maininnut, sain siskoltani synttärilahjaksi Lumenen Rasberry Miracle Shine kuultavan huulipunan sävyssä 101 Kimallus. Kimallus on kuultava nudepuna, joka omasta mielestäni oli tämän punakokoelman parhaimpia sävyjä - vaikka toki osa värikkäistä näyttivät aika houkuttelevilta.


Punan hylsy on... noh, tylsä ja yksinkertainen, jossa lukee violeteilla kirjaimilla sillä tutulla yksinkertaisella fontilla Lumene. Mutta joo tiedetään, eihän se pakkauksen ulkonäkö ole se tärkein seikka.

Puna on huulilla kevyt ja kosteuttavan tuntuinen, joka tekee siitä mieluisan käyttää. Vähän sellainen tunne kuin punaa ei olisi huulilla, pikemminkin ehkä kevyttä huulirasvaa. Koostumuksen suhteen Lumene onkin onnistunut oikein hyvin, jonka vuoksi se sopii monelle ihka ensimmäiseksi huulipunaksi. Jotkut huulipunat kun tekevät sellaisen paksun tunteen huulille, joka voi jonkun mielestä olla jopa epämiellyttävä.


Sen sijaan tuotteen tuoksussa olisi parantamisen varaa Lumenella. Lähes kaikissa merkin punissa on tuttu teennäinen haju, joka tekee punasta halvan oloisen. Olen myös lukenut että jotkut eivät tykkää käyttää näitä punia sen vuoksi, mutta minua se ei häiritse niin että estäisi tuotteen käyttöä. On sitä haisevampiakin punia tullut käytettyä.
,

Eihän nämä ihan Kim Kardashianin huulet ole, mutta aikas kiva sävy kuitenkin. Turvallinen arkikäytössä, eikä tee peitepuikkomaista vaikutelmaa kuultavuudensa ansiosta. Helppo ja turvallinen valinta aina silloin, kun ei keksi mitä sitä huulille oikein laittaisi.

Lähetä kommentti