18.12.2014

L'Oreal Skin Perfection AC Serum

Joskus tuntuu vaikealta etsiä omalle ikäryhmälle sopivaa kasvoseerumia. Lähes kaikissa törmäämissäni on ollut jonkinlaisia anti-aging ominaisuuksia, joiden en kyllä itse henkilökohtaisesti koe olevan tarvetta (vaikka joku muu voisikin ajatella toisin minun naamani kohdalla).
 Kunnes sitten törmäsin L'Orealin Skin Perfection-tuotesarjaan, jota on kovasti mainostettu ja ollut myös useimpien huulilla. Ja kappas vain, sieltähän löytyi kasvoseerumi ikäryhmälle 20-30: Advanced Correcting Serum.

L'Orealin seerumista olen lukenut paljon kehuja, mutta myöskin siitä kuinka se ei ole kaikkien sydämiä sulattanut. Yksi aika painava syy on seerumissa sisältävä denaturoitu alkoholi. Vilkaisinpa sitten tuotteen inc-listaa ja siellähän se on melko kärkipäässä: Alcohol denat..


Alkoholia käytetään paljon kosmetiikassa, mutta ymmärrän kyllä miksi tämä kyseinen ainesosa on saanut joiltain nuhteita, sillä Alcohol denat. on nimenomaan sitä ihoa kuivattavaa alkoholia. Seerumi ei siis välttämättä toimi ihanteellisesti kaikilla herkkä- ja kuivaihoisilla.

Itselläni taas on keskivertosuomalaisen tavoin sekaiho, josta löytyy rasvoittuvia ihoalueita.
Seerumi imeytyy hyvin jättämättä tahmeaa tunnetta, joka on tietysti vain plussaa ja on sopinut meikin alla käytettäväksi. Mitään järisyttävää en kuitenkaan ole huomannut tämän käytössä ja on hieman vaikea sanoa mielipidettään tästä sen vuoksi. Ehkä odotin silti hieman enemmän, kun tätä on niin mainostettu ja kehuttu.

Parhaimman arvion voisi antaa, jos käyttäisin seerumia säännöllisesti. Itselläni se on vain ns. kuuriluontoista, eikä säännöllistä. Jos kasvojen iho on pienen extrahoidon tarpeen, niin silloin sipaisen seerumia - muuten käytän pääsääntöisesti pelkkää kasvovoidetta. Väsyneelle iholle seerumi on kyllä tehnyt ihan hyvää.

Muistakaa että kaikki alkoholi ei kosmetiikassa ole kuitenkaan niitä ihoa kuivattavia. Lisää voitte lukea vaikkapa Karkkipäivän Sannin blogipostauksesta.

Ihastuttaako vai vihastuttaako teitä tämä seerumi?

ps. En ole vieläkään oikein sisäistänyt sitä, että ensi viikolla on jo jouluaatto. Entäs te?

Lähetä kommentti