6.12.2014

Marraskuun loppuun kulutetut

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Päivän kunniaksi ei kuitenkaan ole tarkoitus esitellä sinivalkoraidallisia kynsiä tai meikkejä, vaan kästtelenkin nyt vihdoin viime kuun tuotteet, jotka voin nyt viimein heittää roskikseen sillä sain ne vihdoin ja viimein kuvattua!


IsaDora Volume 2.0 ripsiväri oli ihan jees, mutta en usko että tulen ostamaan sitä toiste. Liian iso harja minun makuuni ja pakkauksen suuaukko täyttyi herkästi kuivista maskaramassoista, niin että niitä pääsi ujuttautumaan välillä ripsille asti. Muuten oli kuitenkin ihan toimiva. Aiemmin olen kertonut maskarasta täällä.

Rimmel Glam Eyes eyeliner on varmaan parhaimpia jota olen käyttänyt, koska siinä on hyvin ohut ja taipuisa sivellin. Rimmelin eyeliner on kuulunut meikkipussukkani vakiokalustoon jo yläasteelta asti! Tietysti se on hieman muuttunut ainakin pakkaukseltaan, mutta sama tuttu sivellin on siinä yhä.

Meow Cosmetics mineraalimeikkipohja. Jälleen kerran yksi munchkinin kokoinen mineraalimeikkipohja kului käytössä loppuun. Tästä tuotteesta olen varmaan jo sata kertaa aiemmin maininnnut täällä blogissa, joten ne postaukset on varmaan aika helppo löytää.

Depend Quick & Shine top coat on ihan hyvä pikakuivattaja, joka ei kuitenkaan vedä vertoja Sechelle. Huomasin myös että lakassa on aavistuksen sinertävä sävy,  jonka vuoksi lämpimän sävyiset lakat eivät päässeet oikein oikeuksiinsa tämän lakan alla (kuten ihanat korallinpunaiset, yhyy). Sinisten ja muiden kylmien sävyjen kanssa lähinnä mennyt siis käyttöön.
KICKS Repairing & Revitalizing Hairtreatment hiusnaamio normaaleille hiuksille. Muiden kokemukset joita olen lukenut tästä tuotteesta eivät olleet kovin vakuuttavia, mutta ajattelin silti antaa tälle mahdollisuuden silloin kun sen sai tarjouksesta (no mistäs muustakaan).
 Tuotteessa itsessään neuvotaan että sitä pitäisi käyttää shampoon ja hoitoaineen välissä, antaen vaikuttaa hiuksissa n. 5 minuutin ajan. Kokeilin aluksi tätä keinoa ja no, sehän oli aivan liian hoitava kun periaatteessa käytti kaksi kertaa hoitoainetta yhden hiustenpesun aikana. Niinpä käytin tätä lähinnä tavallisen hoitoaineen tavoin silloin tällöin ja kyllä sillä aavistuksen pehmeämmän tuntuiset hiukset sai käytön jälkeen. Muuta merkittävää en kuitenkaan huomannut.

L'Occitane Verbena EdT
on kyllä parhautta mitä raikkaisiin tuoksuihin tulee. Alussa sen raikkaus voi tulla kirpeän hyökkäävänä (josta minä vain tykkäsin, nam!), mutta asettuu pian maltilliseksi. Miinusta tulee sen heikosta kestävyydestä, muuten se olisi täydellinen. Tätä voisin kuvitella hankkivani ehkä joskus toistekin! Aiemmin olen maininnut tuoksusta täällä.

Tässä kuussa onkin sitten paljon kirittävää, sillä ne ovatkin vuoden viimeiset loppuun kulutetut tuotteet! Sen jälkeen olisi tarkoitus käydä pientä koostetta tuotteista joita on kuluttanut vuoden 2014 loppuun, kuten mitä on kulunut eniten yms.

Aiotteko katsoa pukuloistoa tänään illalla töllöttimestä?

Lähetä kommentti