11.12.2014

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla - jos heität sen tarpeeksi lujaa

Viime viikkoina olen huomannut mieltyneeni kovasti omenoihin. Ruokakaupassa suuntaan ensimmäisenä omenahyllylle ja nappaan sieltä herkullisimman näköisimmät omput pussiin.
 Ennen luulin vihreiden omenoiden olevan parhaita, mutta yllättäen se onkin se punainen, johon Lumikkikin iski hampaansa. Etenkin Yhdysvalloista tuodut Red Deliciousit houkuttelevat syvänpunaisella värillään ostamaan ison pussillisen kotiin, mutta totta kai ne ovat niitä kaikista tyyriimpiä - puhumattakaan siitä kuinka isokokoisia ne ovat.

Voisi luulla että joulu on tehnyt oman osuutensa asiaan - silloinhan kaikkialla leijailee omenan ja kanelin tuoksua piparkakuista ja glögistä puhumattakaan. Mutta ei, tämä omena-addiktio tuli jo ennen joulusesonkia, mutta joulun takia se on tuntunut myös hieman kasvavan entisestään.

Vielä kun omenoilla pystyisi korvaamaan suklaan, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. Siinä missä ennen oli pakko saada se tietty suklaahumala, niin nyt pitää saada se tietty omena ja suklaa-annos.


Yksi parhaista asioista joulussa on kuitenkin jouluteet. Tänä vuonna oli pakko ostaa English Tea Shopin jouluteekokoelma, jossa kaikki yhdeksän eri makua ovat mitä herkullisimpia! Ja kappas, myös sieltä löytyy omenainen tee; kofeiiniton Apple Spice. Sillä voinkin hyvin ruokkia omena-addiktiotani.
Suosittelen muuten kokeilemaan ETS:n Coffee Cream teetä, joka maistuu ihanan kermaiselle.
Kokoelmassa on yhteensä 72 teepussia, joiden luulisi riittävän pitkäksi aikaa. Itsellä vain on tapana lipittää lähes joka ilta teetä, joten en nyt menisi täysin takuuseen siitä, että teepussit kestäisi ainakaan minun käytössäni kovinkaan kauan.

Kuvan alkuperä: redbubble

Näiden pimeiden vuorokausien keskellä ja omena-addiktioni vuoksi pelkään muuttuvani vielä shinigamiksi, löytäen itseni vielä harjun vesitornista katselemassa maailman menoa ja naureskellen itsekseni kuinka kiinnostavia ihmiset ovatkaan. Ja syöden niitä mehukkaita omenaita. So juicy.

Mihin sinä olet addiktoitunut viime aikoina?

Lähetä kommentti