22.12.2014

Perfect World

Shiro Cosmeticsin mustan perjantain alekoodia hyödyntäen nappasin itselleni Death Note-kokoelmasta yhden luomivärin. Death Note-kokoelma oli viimeistä kertaa myynnissä ja vieläpä alennettuun hintaan, joten pakko oli saada edes yksi luomiväri, joka perustuu yhteen parhaimpaan animesarjaan! Tai ainakin joskus se oli parhaimpia.

Tilasin myös kaksi Miyazaki tinted balmia, joista toinen menee siskolle lahjaksi. Toisen pidin itselläni ja kertoilen siitä joskus myöhemmin.


Nuorempana kun olin kiinnostunut japanilaisesta kulttuurista, ei minun suhteeni Death Noteen ollut ihan niin yksinkertainen. Katsoin muutaman jakson, mutta jotenkaan se ei täysillä tempaissut mukaansa. Hankin jopa pari mangaa, mutta eivät nekään koukuttaneet.

Jossain vaiheessa sitten annoin toisen mahdollisuuden ja kappas, huomasinkin että sarjahan on suorastaan nerokas, jossa tarina on hyvin koottu alusta loppuun saakka. Tietysti suosikkihahmoni L:n kuoleman jälkeen (joo, nyt spoilasin teidät!) mielenkiinto hieman lopahti, mutta jaksoin katsoa silti viimeiseen jaksoon asti.

Death Notesta on tehty myös live-action elokuvia, joista ainakin yhden olen nähnyt. Huhutaan myös, että sarjasta tehtäisiin jopa oikein Hollywood-leffa ja näiden tietojen mukaan ohjaajana olisi Gus Van Sant. Itse irvistelin melkoisesti kun sain ensimmäisen kerran kuulla tästä suunnitteilla olevasta amerikkalaisesta versiosta, mutta toisaalta olisi ihan mielenkiintoista nähdä se. Asiasta on kuitenkin palloteltu jo vuosia, joten saas nähdä tuleeko se edes koskaan näkemään päivänvaloa.


"I've never once considered finding that notebook and gaining this power a misfortune. In fact, gaining this power has made me happier than I've ever been. And I'm going to create a perfect world."

-Light Yagami

Mutta palataan nyt takaisin tähän luomiväriin!

Perfect World
on kaunis kullanhohtoinen luomiväri - ja tämä tyttö tuntee kovaa vetoa kaikkeen kultaiseen. Tämä olisi varmasti ollut monen nappivalinta esim. pikkujouluihin, mutta yhtälailla voisin kuvitella käyttäväni tätä myös kesällä. En ehkä kuitenkaan pahimpien helteiden aikaan, mutta vähän leudoimmilla keleillä, kun silmämeikit eivät lähde valumaan poskia pitkin.


En voisi olla tähän tyytyväisempi. Kaunis ja yksinkertainen luomiväri, jonka kanssa ei ole lähdetty kikkailemaan kimalteilla tai jonkun toisen sävyn vivahteilla. En kiellä ettenkö ajatellut että valintani saattaisi olla ehkä hieman tylsä, mutta harvoin näin puhtaan kullan sävyyn törmää.

Kaikenlisäksi sävy myytiin jo aika pian loppuun mustan perjantain aikoihin, joten se olisi varmaan jäänyt harmittamaan myöhemmin, jos en olisi luomiväriä hankkinut.
Kesti myös ainakin 3 viikkoa ennen kuin sain tämän luomivärin hyppysiini ja lähes jo pureskelin kynsiäni, että saanko tilaukseni tarpeeksi ajoissa ennen joulua!


Jälleen kerran tilauksen mukana tuli tuttuun tapaan pari ilmaista luomivärinäytettä (plus makeiset). Ensi kerralla onkin luvassa kaikkien SC:n luomivärinäytteiden swatchit, jotka ovat tulleet tilausteni mukana! Mutta siihen palataan vasta joulun jälkeen.

Nyt minä toivotan hyvää, rauhallista ja täydellistä joulua teille kaikille!

2 kommenttia

  1. Onpa tosi nätti sävy! Kivan meikin olet tehnyt! Tämä luomiväri taitaa minullakin tuolla jossain olla. Täytyy kaivella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on kyllä nätti ja yksinkertainen! Kannattaa kaivaa esiin jos löytyy, sehän sopii nyt mainiosti näin jouluun ja uuteen vuoteen :)

      Poista