27.12.2014

Shiro Cosmetics luomiväriswatchit

Shiro Cosmeticsin luomivärinäytteistä on pikkuinen määrä kertynyt meikkivarastoon, joten laitetaanpa kaikki näytteet kerralla tähän yhteen postaukseen kädelle swatchattuna. Pari luomiväriä on aiemminkin vilahtanut täällä, mutta tuodaan nyt niitäkin uudelleen esille ja ihastutaan niihin jälleen.

Ensimmäinen kuva on ilman salamaa, alempi taas salamalla. Katsokaapa vaikka kuinka viimeinen sävy muuttuu kuvissa!
Laitoin myös sävyjen nimen perään sulkuihin kokoelman nimen, josta sävy on peräisin.


Vasemmalta oikealle: Kaepora Gaebora, Little Brother, Baker's Boy, He Loves His Hammer, I Loved a Maid, Angry Cuccos

Kaepora Gaebora (The Legends)
Tätä olen harkinnut hankkivani ihan täysikokoisena joskus tulevaisuudessa. Hohtava ruskeanharmaa sävy, joka on sopinut hyvin yhteen mm. Urban Decayn Naked Basics-paletin ruskeiden kanssa. Sävy on aika neutraali, mutta jotenkin vain niin ihana!

Little Brother (The Fullmetal)
Hopeanharmaa ei ehkä ole kovin uniikki sävy, mutta ainakin tässä on reippaasti pigmenttiä - kuten yleensä SC:n luomiväreissä.

Baker's Boy (The Tributes)
Kaunis vaalea kullanruskea sävy, jossa on myös kimalletta! Todella kaunis luomilla. Kannattaa pitää mielessä, että kimalteet saattavat herkästi varista silmien alle luomiväriä levittäessä (terkuin kimallepandasilmä).
Sävyn voisi kuvitella sopivan myös kustomoituun huulikiiltoon - Shiro Cosmeticsissa kun voi tilata huulikiillon itse valitsemalla luomivärisävyllä, joka löytyy heidän valikoimastaan - edellyttäen tietysti että se on turvallinen huulille (luomivärikuvausten perässä lukee aina Lip-safe! jos se on sitä).

He Loves His Hammer (The Earth's Mightiest Heroes)
Oikein nätti violetti sävy! Jos olisi violeteista luomiväreistä pulaa, voisin harkita tämänkin hankkimista täysikokoisena. Tällä hetkellä niistä ei kuitenkaan ole, ainakaan ihan tämän sävyisestä.

I Loved a Maid (The Seven Kingdoms)
SC:n nettisivuilla saisi käsityksen siellä olevista kuvista, että luomiväri olisi paljon vaaleampi. Minulla se ei kuitenkaan ihan ole sellainen kuin sivulla annetaan ymmärtää.
Sävy on aika erikoinen: punertava sävy, jossa erottuu selkeästi vihreän vivahde. Ehkä kuitenkin liian erikoinen minulle...

Angry Cuccos
(The Legends)
Todella vaikea kuvata kameralla. Se näyttää jauheena hieman likaiselta valkoiselta, mutta levitettynä se näyttääkin yllättäen hyvin vaalealta vaaleanpunaiselta, jossa on jotain vihreän sävyäkin. Mielenkiintoinen sävy, jota olen kerran käyttänyt meikissäkin ja oli ihan soman näköinen. Valitettavasti tämä ei oikein tuntunut vain pysyvän luomillani.

Mikä näistä sävyistä kolahtaa teihin?

2 kommenttia

  1. I Loved a Maid on noista ainoa, mikä minulla on, mutta swatchien perusteella se taitaa olla myös suosikkini näistä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivasti valittu siis! :D I Loved a Maid on kyllä kaunis sävy, vaikka koenkin ettei se minulle välttämättä sovi. :)

      Poista