19.1.2015

Ei ihan mikä tahansa pommi!

Nyt tunnustan, että kirjoitin vaikka minkälaista aloitusta tähän postaukseen, mutta joka kerta se kuulosti niin typerältä. Joten jos vain mentäisiin suoraan asiaan ilman jaarittelua, että tässä postauksessa näytän vihdoin ja viimein, miltä se MACin frost huulipuna Bombshell näyttää huulilla.


Bombshell vilahti jo viime vuoden postauksessa, kun esittelin mitä tuli Tampereen Stockmannin MAC pisteeltä haalittua. Eikä Bombshell ollut mikään huono valinta, sillä olen turvautunut siihen useasti arkena. Ehkä liiankin usein, sillä olen laiminlyönyt sitten muita puniani joita meikkipussista löytyy.

Bombshelliä kuvaillaan roosanpinkiksi shimmerillä ja sitähän se totisesti on;

Valitettavasti juuri pallokalailmeessä tuli se onnistunein kuva punasta....ouh. Terkuin flunssapotilas.

Punan hohtavuus ei ole yliliioiteltu kuten aluksi pelkäsin vaan se tuo mukavasti oman touchinsa ihan vain jo arkimeikkiin. Roosanpinkki taas on kivaa vaihtelua, sillä harvoin itse valitsen kyseistä sävyä huulipunahyllyltä. Olen aina ajatellut ettei pinkki sovi minulle, mutta tämä on saanut kivasti myös korostettua silmiä.

(Itse asiassa tätä punaa on tuossa pikkuisessa kolmion muotoisessa profiilikuvassani vasemmassa sivupalkissa ja vaikka kuva on pieni, voi siitä nähdä hyvin punan kevyen hohtavuuden!)

Mihin punaan te olette arkimeikissänne turvautuneet?

Lähetä kommentti