2.1.2015

It's Called Love

Mainitsin jo hieman aiemmin, että hankin Perfect World luomivärin lisäksi myös pari Miyazaki tinted balmia Shiro Cosmeticsilta.

Alunperin olisin halunnut Halloween-kokoelman tinted balmin sävyssä Wormswortin, mutta se oli jo loppuunmyyty suureksi harmikseni. Sen sijaan ostin vakiokalustosta It's called Loven, jossa on Henkien kätkemästä tuttu Kasvoton ja Come Out, Come Outin, jossa on Totorosta tuttu Kissabussi (nekobasuuu!).


Tarkoituksenani oli antaa toinen näistä siskolleni ja toinen pitää sitten itsellä - siksi revin jo molemmat muovikääreistä ja katselin miltä tuubin sisältö näytti, jos niiden perusteella osaisin tehdä päätelmän että kumpi olisi siskolle sopiva sävy. Swatchannut en kuitenkaan tuotteita, sillä halusin antaa käyttämättömän tuotteen. Tuubeja pyöriteltyäni käsissäni ja mietiskeltyäni hetken aikaa, ajattelin sitten antaa Come Out, Come Outin. Ymmärtääkseni siinä ei ole ihan niin voimakkaasti pigmenttiä, jonka vuoksi kirkkaita huulipunan sävyjä kaihtava sisareni voisi pitääkin siitä - enkä voi olla unohtamatta sitä, kuinka hän soitti koko päivän Kissabussin tunnaria, kun hankki sen puhelimeensa soittoääneksi (minun avittamana kylläkin).

Niinpä pidin itselläni Kasvottoman It's Called Loven.

Sävyä kuvaillaan sivuilla koralliksi, joka on vastine aiemmalle Why Not Zoidbergille. Itsellä ei ole kokemusta Why Not Zoidbergistä, joten on paha sanoa ovatko sävyt lähellä toisiaan.


It's Called Love on sävyltään aika hillitty, mutta näyttää kivalta ja aika luonnolliselta huulilla. Se kuluu nätisti ja tasaisesti pois, eikä jätä minkäänlaista stainia. Sinänsä sääli, ettei sävy pysy niin hyvin kuin vaikkapa samaisen kokoelman Who Swallowed a Star, josta olen aiemmin kirjoittanut täällä. Who Swallowed a Star onkin kokoelman ehdoton helmi ja yksi ehdottomia suosikkejani kaikista huulituotteistani, sillä se käy oikeastaan enemmän jo huulipunasta.

Teinkin siis pikku vertailun ICL:n ja WSaS:in välillä teille! Muistan nimittäin itse kuinka ensimmäisellä tilauskerralla tuskastelin, että kumman noista sävyistä oikein ottaisin.Molemmat sävyt ovat ihania, sitä en voi kiistää. Mutta jos kaipaa enemmän pigmenttiä, niin sitten kannattaa kallistua ennemmin Who Swalloed a Starin puoleen. Jos taas kaipaa enemmän vain sävyttävää huulirasvaa, joka kuluu myös nätisti pois, niin sitten kannattaa ehkä kallistua muiden sävyjen puolelle - kuten vaikkapa tuon It's Called Loven.

Pitäisi ehkä katsoa Totorokin pitkästä aikaa - olen nimittäin pitänyt viime päivinä Miyazakin leffojen maratonia, joka on sisältänyt sellaiset elokuvat kuin Laputa (itken aina kun kuulen sen tunnarin), Porco Rosso, Liikkuva linna, Kikin lähettipalvelu, Henkien kätkemä, Ponyo rantakalliolla ja oma suosikkini Prinsessa Mononoke. Huomasin myös että uusin ja viimeinen Miyazakin elokuva on ilmestynyt myös dvd-osastolle - haluaisin niin nähdä sen!

2 kommenttia

 1. Noihin Miyazakin leffoihin liittyen; oletko nähnyt "Tuulen laakson Nausicaä":n ? Se on mun ehdoton lemppari! Vaikuttaa kivoilta noi leffahenkilöteemaiset tinted balmit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt joo! :) Siitä on vain hirvittävän pitkä aika, niin en muista kovin paljoa leffasta. :< Täytyisikin katsoa se tässä joskus, jos jostain löytäisi sen. :)

   Noi on kyllä ollut kivoja ja itsellä hyvin myös käytössä. :) Myös sisko tykästyi tuohon Come Out, Come Outiin kun kysäisin näin joulun jälkeen mitä mieltä oli siitä. Ymmärtääkseni ei ollut kovin pigmenttinen, mutta silti hieman tuli sävyä huulille, mikä oli hänen mielestään vain hyvä. :D

   Poista