5.1.2015

Joulukuun loppuneet tuotteet

Niin se aika vain menee, sillä on aika kertoa taas mitkä kuluivat loppuun joulukuussa!
Vielä en tiedä tulenko jatkamaan tätä perinnettä - todennäköisesti kyllä -, mutta aika näyttää sitten.

Tässä siis vuoden 2014 viimeiset loppuun rutistellut:Estée Lauderin Advanced Night Repair-seeruminäytte. Pikkuinen näytepullo sisälsi todella riittoisaa tavaraa ja voi että miten ihanan pehmeän ihon sillä saikaan! Seerumi oli helppo levittää ja imeytyi hyvin ihoon. Tiedän kuitenkin, etten tule luultavasti koskaan ostamaan kyseistä tuotetta itselle sen hinnan vuoksi - 30ml purkki maksaa esim. Sokoksessa 76€! Tässä näytteessä oli tavaraa 7ml edestä, joka kesti useamman kuukauden.

BareMineralsin bareSkin Pure Brightening Serum Foundation SPF 20 näyte sävyssä 07 Bare Natural eli keskivaalealle iholle neutraaleilla sävyillä. Jos puhutaan ensin meikkipohjan sävystä, niin se ei tainnut olla ehkä ihan sopiva. Arviointi olisi helpompi tehdä, jos osaisi varmasti sanoa oliko sävy oikea.
Kuitenkin olin aluksi aika innoissani tästä. Pieni tippa oli todella riittoisaa ja useammalla tipalla pystyi säätelemään peittävyyttä. Välillä tuotetta sai lotrata kyllä melkoisesti, jotta sai pahimmat ongelma-alueet näin lievästi akneihoisella peittoon. Levittämisestä en pitänyt kovin paljon sormipelillä, sillä se tuntui välillä karhealta, kuin nestemäiseltä puuterilta. Tähän tuotteeseenhan on tehty varta vasten sivellin, jolla pitäisi saada kaikista parhain lopputulos.
Välillä tuote näytti aika kökkömäiseltä kasvoilla ja välillä taas hyvinkin nätiltä. Joten mieipiteeni tästä on aika ristiriitainen! Ehkä sitä voisi joskus antaa mahdollisuuden tälle paremmin ja valita oikea sävy yhdessä myyjän kanssa, mene ja tiedä.
Kissaämmä-blogista voi lukaista tarkemmin tästä tuotteesta, jossa meikkivoide näyttää myös paremmalta kuin minun nassussa.

Yves Rocherin Flawless lip liner eli väritön huultenrajauskynä. Piti huulipunan kyllä aloillaan ja värittömyytensä ansiosta sopi kaikkien punien kanssa. Pitäisi kyllä hankkia äkkiä uusi väritön huultenrajauskynä, mutten tiedä vielä että pitäydynkö tässä samassa vai kokeilenko jotain toista.

Cliniquen quickliner for eyes intense silmänrajauskynä sävyssä 01 intense black. Jäi hieman harmittamaan että tämä loppui. Jälki oli pehmeä, mutta se pysyi hyvin koko päivän suttaantumatta.

OPI kynsinauhaöljy. Ihan näppärä ja kätevä ja varmasti kynsiharrastajien mieleen. Itse en kuitenkaan koe suurta tarvetta tällaiselle.
Elite pesusieni ei miellyttänyt. Sieni on hajonnut kankaan sisällä pikkuisiksi murusiksi, jolloin peseminen muistutti lähinnä vain märällä rätillä lotraamista ihoa vasten. Sieni on kyllä ollut aika kauan jo, mutta en muista että se olisi alussakaan ihastuttanut. Turha hankinta ollut.

Yves Rocher Botanical Expertise-tuotesarjan Repair Lotion Extra Dry Skin vartaloemulsio.
Teki talven kuivattaman ihon pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi ja tämä sopiikin nimenomaan talvirasvaksi - muille vuodenajoille emulsio voi olla liian paksua tavaraa. Imeytyi myös aika hyvin ihoon, jättämättä sitä ikävän tahmeaa tunnetta. Kaikkea tuubista ei saanut puristeltua ulos, niin saksimalla vähän pakkausta paljastui reippaan ruokalusikallisen verran vielä rasvaista tavaraa.

Palmolive Caipi Coconut suihkugeelissä tuoksui ihana kookos. Tykkäsin!

Lähetä kommentti