26.1.2015

Todellinen mysteeri vai omaa kömpelyyttä?

Katson paljon rikossarjoja ja mikäpä olisikaan sen hauskempaa, kuin saada mysteeri selvitettyä.
Mutta on eräs mysteeri, jota en ole saanut 100% selvitettyä ja aiheuttaa edelleen ihmetystä. Luultavasti Sherlock Holmes voisi ratkaista tämän hetkessä, mutta minä en vain tajua kuinka näin on käynyt.

Tämän mysteerin uhri on Schwarzopfin Gliss hiusöljy.


Eräänä päivänä poikaystäväni huomasi omituista nestettä hyllyni päällä - juuri siinä kohtaa jossa tuo Gliss seisoi. Kun sitä sitten nostettiin niin plumps vain, lammikko alkoi kasvamaan ja tippuihan niitä pisaroita sitten lattiallekin. Siinä sitten alkoikin uhrin ja sen jäänteiden siivoaminen.

Katsokaas kun jostain kumman syystä tuohon pakkaukseen oli ilmestynyt sauman päihin pikkuiset reiät.


Ja se tässä onkin ihmeellistä, etten yhtään tiedä mistä nuo reiät ovat ilmestyneet. Ihan kuin pohja olisi saanut jostain osumaa - mutta mistä? Mietin jo että olenko pudottanut sen, mutta kai sen nyt olisi jo aiemmin huomanut, että se on hajonnut (tai no, en nyt mene ehkä ihan siitäkään takuuseen jos kyse on minun pudottamasta esineestä). Yhtäkkiä vain hyllyn päälle oli ilmestynyt pieni öljylammikko.


Noh, onneksi koko öljyä ei tarvitse heittää menemään vaikka onkin hieman rasittavaa, että sitä joutuu säilyttämään ylösalaisin. Pikkuisista rei'istä saa ihan hyvin öljyä valutettua kämmenelle - vaikka sitä tuppaakin tulla vähän liikaa.

Ja ainahan vaurioitunut pakkaus jää hieman harmittamaan.

Glissistä olen aiemmin kirjoitellut täällä.

Onko teille sattunut kummallisia mysteereitä tai källejä pakkausten/tuotteiden suhteen?

4 kommenttia

 1. Näyttääpä mystiseltä tapaukselta. Mulla ei ole tälläistä sattunut, mutta öljyt ovat joskus ärsyttävän helposti sotkevia aineita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hassusti kyllä just tuohon saumakohdan päihin tullut nuo reiät. :D Mielestäni se ei kyllä ole tippunutkaan niin, että olisi hajonnut mutta noh, mistäs sen tietää!

   Ja jep, öljyt sottaavat ärsyttävästi. :D

   Poista
 2. Mulla kävi Glissin Daily Oil Elixirin kanssa vähän samalla tavalla vuosi-pari sitten. Pullo seisoi koskematta yöpöydällä ja sivusauma alkoi itsestään vuotamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, hyvä tietää! Liekö sitten minunkin pulloni kanssa käynyt ihan samoin. :o Tämä kun tosiaan vain ilmestyi ihan ykskaks mysteerisesti.

   Poista