29.1.2015

Valitsen sinut!

En tiedä miksi Pokémonin Ashin huuto kaikuu päässäni (puhumattakaan Pikachun ääntelyistä kuten "pika pika!" tai sen taisteluhuudosta "piii-kaaa-CHUUU!"). Jostain syystä tätä postausta kirjoittaessa aloin miettiä viime aikaisia eniten käytettyjä meikkituoteitani pokepalloina...

No mutta kuitenkin, tietyt pokemonpallot meikkituotteet olen valinnut toisia enemmän meikkien tekoon. Kaikki tuotteet ovat olleet blogissa aiemminkin esillä - olen kohta onnistunut olemaan jo kuukauden kosmetiikan ostolakossa, vaikka tiukkaa se meinaa välillä tehdä! Toisaalta kun ei ole uuden tuotteen huumaa, tulee käytettyä niitä meikkipussin pohjallakin lojuvia tuotteita.

Nämä tuotteet eivät kyllä ole ihan hirvittävän vanhoja, mutta niitä nyt olen käyttänyt eniten.Urban Decayn Naked Basics luomiväripaletti
on ollut varmaan mukana 80% tehdyistä silmämeikeistäni, mutta on siihen yksi toinenkin syy miksi olen käyttänyt sitä paljon... Jostain kumman syystä onnistun aina hukkaamaan kulmakynäni ja kun en sellaista mistään löydä, niin paletin ruskea luomiväri Faint (mustan luomivärin vieressä) on ollut pelastukseni.
Tästä perusnakuilu tuotteesta löytyy oma postaus täältä.

Sleek Make Upin Face Contour Kit varjostuspuuteria on tullut käytettyä lähes päivittäin. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin toivon että tuote kuluisi mahdollisimman nopeasti loppuun, sillä haluaisin hankkia Shiro Cosmeticsin "Cheekbones" varjostuspuuterin (siinä on sentään hei Benedict Cumberbatchin/Sherlock Holmesin kuva!).
Korostuspuuterille en vieläkään ole oikein osannut lämmetä. Tästäkin on jo blogipostaus täällä.

the Balmin Balm Shelter huulikiilto sävyssä Valley Girl on kyllä lemppareitani mitä nudehuulikiiltoihin tulee. Vaikka ensin ajattelin ettei se mikään kovin erikoinen ole, niin myöhemmin olen huomannut tykästyväni siihen vain enemmän. Välillä kyllä tuntuu ettei aplikaattoriin meinaa tulla oikein kiiltoa, jonka vuoksi sitä saa pumpata muutamaan kerran.
Aiemmin olen kiillosta kertonut täällä.

MACin frost huulipunasta, Bombshellistä, tulen varmaan puhumaan täällä teidän kyllästymiseenne asti. Mutta minkäs sille voi, että valitsen sen lähes aina - oli sitä sitten menossa vaikka ihan vain ruokakauppaan!
Tarvitseeko tästä kertoa enää teille omaa blogipostausta? No laitetaan se varuilta, vaikkei siitä ole kovin kauaa kun tästä olen kertonut. Puna löytyy siis jo täältä.

Shiro Cosmeticsin tinted balm sävyssä It's called love, on osoittautunut aika käteväksi sävyksi. Se on myös ns. helppo valinta, kun haluaa vain vähän sävyä huuliin. Se kuluu tasaisesti pois ja sitä on helppo lisätä - plus että se kosteuttaa huulia. Paljon parempi kuin Baby lipsit - ja onhan Kasvotonkin aika söötti.
Jos haluat tietää miltä tuote huulilla näyttää, niin kurkkaahan täältä.

Hurraw! huulirasva Earl greyn tuoksuisena toivat kyllä helpotusta flunssapotilaan huulille. Hurraw!-mania yhä sen kuin vain kasvaa ja onkin vain ajan kysymys, milloin siihen tulee kyllästyminen. Itse en ole ainakaan vielä kyllästynyt, vaan himoitsen jo uusia tuoksuja kokoelmaan (perhanan ostolakko).
Hurraw!ista olen kertoillut täällä.

Mitkä ovat olleet teidän viime aikaisia suosikkeja? Katsoitteko tekin lapsena aina Pokémonia?

2 kommenttia

  1. Hurraw!:it on täälläkin lemppareita. Oikeastaan kaikki rasvat tällä hetkellä, kun tuntuu että iho kuivaa ja kutisee koko ajan, hemmetin talvi-ilma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tosi rasittavaa kun talvella iho kuivaa. :D mulla etenkin jalat kuivaa talvisin, ihan reisistä varpaisiin saakka!

      Poista