7.1.2015

Vuoden 2014 lempparit

Vuoteen kuului tuotteita, jotka jäivät jollain tapaa toisia enemmän mieleen. Valitettavasti en osannut sanoa värikosmetiikasta lemppareita ylitse muiden. Meinasin kyllä lisätä Urban Decayn Naked Basics-luomiväripaletin, mutta totta puhuen en sitäkään käytä päivittäin (enkä aina viikottainkaan). Tuoksujanikin käytin aika tasaisesti, joista mikään ei ollut se erityinen suosikki vuoden aikana.

Niinpä listasin tuotteita jotka ovat jääneet pysyvästi ja ihastuttavat edelleen!Hiustuote: Vaikka olenkin nyt hurahtanut hiusöljyihin ja ymmärtänyt Invisibobblejen hehkutuksen, niin kyllä ne Batisten kuivashampoot vain veivät tämän tytön mennessään. Näitä hamuan aina kasan laatikkoon, jos näen niiden olevan tarjouksessa. Kuvassa tuote on jättikokoa, eli 400ml pullossa.

Meikkipohja: Lily Lolon meikkipohja vaihtui kokonaan Meow Cosmeticsiin, joista erityisesti Pampered Puss on ollut mieleinen. Flawless Felineä en ole (vielä) edes kokeillut.

Ihonhoitotuote: Lähes kaikkien hehkuttama ja ylistämä konjacsieni oli positiivinen yllätys ja jäänyt myös ihonhoitorutiineihin. Sitä on tullut testattua niin itse Konjac Spongen kuin EcoToolsin sieniä ja tällä kertaa kokeilussa on Eliten vastaava.
Myös poikakaverille on pitänyt ihan oma hankkia, jottei käyttäisi aina minun sientäni.

Sivellin: Tämä voi olla jo vähän tylsä vastaus, kun tätäkin on hehkutettu iät kaiket blogeissa. Mutta EcoToolsin kabukisivellin vain on oikeasti hyvä ja laadukas, plus sen saa näppärästi mukaan matkalle.

Mikä oli teidän viime vuoden lempparituote?

Lähetä kommentti