8.2.2015

4 x Blush!

Olen viime aikoina käynyt läpi meikkejäni, jos sieltä löytyisi tuotteita jotka ovat viihtyneet turhankin kauan nurkissani.
Sieltähän sitten löytyi 4 poskipunaa, joita en muistaakseni ole aiemmin esitellyt täällä blogissa.Meikkikokoelmastani löytyi peräti 4 Lily Lolon poskipunaa, Jos olit tarpeeksi kärppänä edellistä kuvaa katsellessa, saatoit huomata purnukoiden olevan todellakin vanhoja tuotteita, sillä Lily Lolo uudisti taannoin tuotteiden ulkoasua musta-valkoisempaan linjaan.


Kaikista vanhin poskipunani LL:lta on Ooh La La. Se oli myös ensimmäisiä mineraalimekkejä itsellä, jolloin en tajunnut ettei sitä koko muovia kannata repäistä irti... Arvatkaapa vain kuinka monta punaista pölähdystä tuli alussa aina purkkia avatessa!
Puna alkaa olla jo niin vanha, että se pitäisi luultavasti heittää jo pois. Pakkauksiin on merkitty että tuote säilyy 2 vuotta avaamisen jälkeen - mutta en vain millään ole raaskinut hankkiutua siitä eroon!

V ----> O: Ooh La La, Clementine, Cherry Blossom, Candy Girl

Ooh La La - matta pinkki. Tosi pigmenttinen, jota joutui laittaa myös varoen sillä muuten tahtoi näyttää joulumuorilta. Uskoisin tämän sävyn sopivan myös monelle ja se tuo mukavasti väriä kasvoille. Oli kyllä aika kauan lemppareitani punista, mutta vuosien varrella on tullut uusia ihanuuksia vastaan, jonka vuoksi puna on viime aikoina jäänyt hieman unohduksiin... *huokaus*

Clementine - matta persikka-pinkki. Omilla kasvoilla tämä tuntuu välillä jopa oranssilta. Tämä on myös kaikista nuorin tästä nelikosta!

Cherry Blossom - helmiäishohteinen persikka-pinkki. Toiminut aika usein myös korostuspuuterin virkana, sillä vaikka sävy on ihana niin se ei ole ihan niin voimakaspigmenttinen. Hohtoa kylläkin löytyy.

Candy Girl - helmiäishohteinen viileä pinkki. Tätä olen käyttänyt jos on tullut oikein tyttömäinen olo, mutta muuten jäänyt aika unohduksiin...

Onko teillä kovinkin vanhoja meikkituotteita vai siivoatteko ahkerasti meikkipussinne sisältöä?

2 kommenttia

  1. Siivoan noin kerran vuodessa meikkilaatikon, ja tiedän että siellä nytkin odottaa useampi tuote roskikseen lentämistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin taitaa olla useampi... mutta kun ei millään raaskisi heittää pois!

      Poista