22.2.2015

Hunajamania

Hunajaa, hunajaa, hunajaa!

En muista kuinka tarkasti olen teille aiemmin kertonut siitä, millainen hunajafriikki olen - käytänhän hunajaa ruoanlaiton ja teekupposen lisäksi myös ihonhoidossa. Hunajan vuoksi innostuin myös aikoinaan Burt's Beesin tuotteista. Ja ovathan ne pikkuiset piirretyt mehiläisen kuvat tuotteissa jotenkin niin sööttejä.

Tällä kertaa hunaja koitui ostolakkoni kohtaloksi.


The Body Shopin Honeymania Body Butter eli hunaja vartalovoi vietteli minut hunajan tuoksullaan. Edes alennetut selektiivisen kosmetiikan tuotteet, kuten vaikkapa Dior ja Chanel eivät langettaneet minua kiusaukseen - ehkä sinänsä hyvä että ne alennetut meikit ovat yleensä niitä sävyjä, jotka kelpaavat harvoille.
Mutta sitten kun eteeni osui jotain hunajaista, niin silloinhan se itsehillintäni petti.

Mutta oli tähän pieneen heräteostokseeni ja lankeamukseeni eräs toinenkin syy, kuin vain hunajan tuoksu.


Purkki on 400ml kokoinen järkäle ja maksoi vain 0,50€ enemmän kuin normaali 200ml purnukka! Toki nämä jotkut normaalin kokoiset purkit olivat tarjouksessa 13,50€ hintaan, mutta tämä isompi koko tuli edullisemmaksi.
Tavallinen 200m purkki maksaa siis normaalisti 19,50€, kun tämä tuplasti isompi maksoi 20€.

Vartalovoi tuoksuu kevyesti hunajalle ja se tekee ihosta sileän tuntuisen. Se ei jätä tahmeaa tunnetta, vaan imeytyy hyvin. Etenkin nyt kun kelit vaihtelevat aina loskakeleistä pakkaslukemiin, iho tuntuu tarvitsevan enemmän kosteutusta, johon tällainen tuhdismpi rasva on sopiva. Tämä tuote sopii niin normaalille kuin kuivalle iholle.

TBS:n sivuilla kerrotaan hunajan olevan peräisin reilun yhteisökaupan kautta Bezamarista, Etiopiasta. Kaupankäynnin avulla on tuotu paikallisille mehiläishoitajille oikeudenmukaiset tulot ja taloudellinen vakaus.

Myyjä tuntui myös huomaavan hunajaintoni, sillä hän tuli kaivamaan esille myös hunajaiset suihkugeelit (nekin olivat jättikokoisia!), mutta onnistuin sentään edes siinä hillitsemään itseni.

Miksen tajunnut antaa blogini nimeksi aikoinaan Hunajamania?

Siinäkin on pikku mehiläisen kuva! =^.^=

Onko teillä jokin tietty asia, joka saa itsehillintänne pettämään ja täten kukkaronne köyhtymään?

4 kommenttia

 1. Mun mielestä tämä ei tuoksunut yhtään hunajalle, tai sitten hajuaistini on huono :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :D Iholle kun levitti niin se hunaja tuli paremmin esiin, semmoinen hieman makeahko. Voimakas tuoksu se ei kyllä ole. :)

   Mulla taas Yves Rocherin hunaja-suihkugeeli ei tuoksunut omaan nenään yhtään hunajalle. :D

   Poista
 2. Löysin blogisi Blogilistan kautta, ja olipa iloinen ylläri! Ihanaa löytää toisia (lieviä) nörttejä, jotka myös tykkäävät kaunistautua. Jään hengailemaan!

  Hmm, itsehillintäni pettää aika usein, hajuvedet ovat suuri intohimoni kohde, mutta sen verran kalliita, ettei niitä hirveästi lopulta tule ostettua. Huulipunat sen sijaan saavat täysin sokeiksi, niitä huomaan hamstraavani aika tavalla. Myös kynsilakkoja on tullut hankittua, vaikka aika harvoin edes lakkaan kynsiäni... :D

  Hei, jos kiinnostaa höpinäni kauneudesta ja sen vierestä, tsekkaa ihmeessä blogini http://mennentullen.blogspot.fi/ :)

  Kivaa kun löysin tänne!
  //Fanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla ja toivottavasti viihdyt! :)

   Hajuvedet on kyllä paha, niissä olen itsekin joutunut hillitsemään itseni! Ja tietysti myös huulipunat. :D

   täytyykin vilkaista blogiasi ja kiva kun jätit kommenttia! :)

   Poista