5.2.2015

Ostolakon kuulumiset ja vuoden ensimmäiset roskat

Tammikuu meni siinä mielessä hyvin, etten ostanut yhtäkään kosmetiikkatuotetta! Houkutuksia oli paljon joihin meinasin sortua, kuten IsaDoran kynsilakkoihin jotka olivat joulun jälkeen vain 2,50€ - mutta pidin pintani!
Myönnän että asiaa helpotti myös se, että muutamat joulukuussa tilatut tuotteet tulivat vasta tammikuussa perille. Esim. itsenäisyyspäivänä tilattu hiussetti oli matkalla kokonaisen kuukauden verran, ennen kuin se viimein saapui kotiin asti.

Helmikuu tuleekin olemaan rankempi siltä osin, etten ostolakkoni myötä ole tilannut mitään joulukuun jälkeen, joten en pääse kokemaan uutuuden viehätystä edes postissa viivästyneistä paketeista. Ja eihän tästä kuukaudesta mennyt kuin muutama päivä, kun piti ostaa jo uusi dödö loppuneen tilalle.
Voi kunpa sitä värikosmetiikkaakin saisi kulutettua loppuun ahkerammin...!

Joitain tuotteita kului myös tammikuun aikana. Koska haluan vuoden lopussa laskea suht tarkkaan määrän jota koko vuoden aikana olen kosmetiikkaa kuluttanut, olen kirjannut ylös pikkuiseen muistikirjaani arvion siitä, kuinka paljon itse tuotetta on kulunut tammikuussa jo viime vuonna käyttöön otetuista tuotteista.

Enhän minä sentään näitä seuraavia loppuneita tuotteita ole yhden kuukauden aikana kuluttanut loppuun!
Meow Cosmetics Pampered Puss mineraalimeikkipohja - Taas kerran yksi tällainen loppui. Edellinen meikkipohja oli kulunut marraskuun aikana loppuun ja ei mennyt kuin pari kuukautta kun seuraavakin jo loppui...Ehkä sitä pitäisi ostaa suoraan vain se monsterimainen jättipurnukka.

Decléor Hydra Floral Multi-Protection kasvovoide (15ml näytekoko) - Ihan kiva voide, joka sopi hyvin meikin alle ja ei jättänyt kasvoja turhan kiiltäväksi. Tuskin tulen kuitenkaan ostamaan sen kalliin hinnan vuoksi, sillä ei tässä kuitenkaan tuntunut mitään erityisen ihmeellistä olevan. Tuotteessa kuitenkin pitäisi olla jotain spesiaalimpaa, että siitä viitsisi maksaa enemmän.

Sensai 38 maskara - Jotenkin on vaikea sanoa tästä varmaa mielipidettään. Tykkäsin siitä kuinka pituutta tuli ripsiin, mutta itsellä maskara sai ripset kiinni toisiinsa, jonka vuoksi ne eivät näyttäneet kovinkaan tuuheilta. Pieni harja oli ihan kätevä. Maskaran poistaminen ei ollut vain mieluisinta hommaa ja muistelisin myös että Cliniquen vastaava maskara oli helpompi poistaa kuin tämä. En usko, että tulen ostamaan tätä toiste.
Aussie Aussome Volume hoitoaine - Parempi kuin samaa sarjaa oleva shampoo, mutta ei tämäkään ihan niin ihastuttanut.

Wella Styling hiuskiinne Extra Strong Hold - Taisin ostaa tämän aikoinaan siksi, että se oli halvin mitä silloin hyllystä löytyi. Menetteli.

I love... Coconut & Cream suihkugeeli - Tykkäsin ihan hirveästi tämän tuoksusta ja se jäi myös tuoksumaan kivasti iholle suihkun jälkeen. Saatu blogin kautta.

4 kommenttia

 1. Tuo Coconut & Cream suihkugeeli kuulostaa hyvältä, täytyy kokeilla sitä kunhan saisi ensin vanhoja suihkugeelejä kulutettua loppuun :)

  VastaaPoista
 2. Jos tykkää kookoksen tuoksusta niin sitten voi olla mieleinen! :) Ja onhan tuossa tavaraa 500ml edestä... :D

  VastaaPoista
 3. Ah, olen viime aikoina rakastunut uudelleen tuohon Meow'n meikkipohjaan! Mulla tosin vasta eka purkki menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että mun pitäisi taas hankkia lisää sitä, kun kulutan ne aina niin äkkiä :D ehkä maltan vielä pari kuukautta!

   Poista