5.3.2015

Helmikuun loppuneet!

Jee, sain viimein kuvattua helmikuun loppuneet tuotteet!

Tuotteita loppui ihan kivasti, jopa niitä jotka eivät oikein ollut itselle mieluisia käyttää. Joidenkin tuotteiden kohdalla taas kärsin dementiasta, joten pyydän sitä jo nyt anteeksi, etten ole oikein osannut kertoa joistain tuotteista oikein mitään.


Dermal Gold Collagen Essence Mask kasvonaamio - Korealaisista kasvonaamioista kirjoitinkin jo hieman aiemmin ja neljästä vaihtoehdosta kokeilin tätä ensimmäisenä. Valitettavasti en vain enää muista, mitä mieltä olin tästä! Voisiko siis sanoa että naamio oli mitään sanomaton, kun sen käytöstä ei jäänyt minkäänlaisia muistikuvia?

Garnier Skin Naturals Nordic Moisture Match kosteusvoide - Ihan kiva voide, joka ei jättänyt kasvoja liian kiiltäviksi ja oli myös yllättävän riittoisaa. Soveltui hyvin mineraalimeikkipohjan alle. Voide on suunnaattu normaalille ja sekaiholle.

Decleór Life Radiance Flash Radiance-kasvonaamio (5ml) - Tätä voisi sanoa pikanaamioksi, sillä se jätetään vain 3 minuutiksi kasvoille. Tuote itsessään on läpinäkyvää geeliä, joten itselle tuli lähinnä hölmö olo tätä käyttäessä, enkä voinut uskoa että tämä saisi kolmessa minuutissa juuri mitään aikaiseksi. Mutta kuinka ollakaan, että se kolme minuutia olikin ihan riittävä aika: iho tunuu pehmeämmältä ja puhtaammalta ja näyttääkin hitusen paremmalta. Mutta koska tuote on aika kallis, epäilen etten tule ostamaan tätä (esim. Feeluniquessa 50ml tuubi maksaa 33,52€). Kasvonaamiota pidetään ihanteellisena herkälle ja sekaihon omaaville, tai niille joilla on laajentuneet ihohuokoset.

Hurraw! Earl Grey huulirasva - Olisikohan tämä ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun saan huulirasvan kulutettua aivan loppuun viimeistä rasvapisaraa myöten ennen kuin hukkaan sen jonnekin? Huulirasvaan ihastumisesta olen kertonut jo aiemminkin, mutta nyt voin varmasti sanoa, että tätä tahtoo lisää! Kunhan vain osaisin ensin päättää mitä herkuista vaihtoehdoista kokeilisin seuraavaksi.

Lumene Natural Code Base & Top coat kynsilakka - Olen käyttänyt tätä lähinnä vain aluslakkana.


Aubrey Organics Rosa Mosqueta shampoo kaikille hiustyypeille (118ml) - Tämä oli poikakaverin luona käytössä. Shampoo tuoksuu ihanasti aidolle omenalle, mutta muuten se ei sitten ihastuttanut. En usko että tulen hankkimaan tätä toiste.

TRESemmé Heat Defence Styling-suihke - Tuote lupaa suojata jopa 230-asteisen lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta ja noh, se suojasi ainakin minun lämpenemisen itse suihketta kohtaan. Puhtaisiin hiuksiinkin suihkuteltuna tuntui siltä, kuin ne olisivat taas olleet likaiset muotoilun jälkeen ja enemmänkin vain latisti hiuksiani. Joten ei, en tule hankkimaan toiste.

Batiste Striking & Spicy Monochrome kuivashampoo - Taattua laatua hieman erilaisemmalla tuoksulla. En osaa oikein selittää sen tuoksua, joka oli hieman mausteinen, mutta se oli ihan kiva. Ei ihan lempparini näin tuoksun osalta, mutta erilainen. Batisten kuivashampoot itsessään ovat kuitenkin lemppareitani.


JASON Naturally Fresh for Women Unscented deodorantti - Deodorantista olen aiemmin kirjoittanut täällä. En myöskään hankkinut tätä uudelleen, vaan päätin kokeilla Vichyä alumiinittomista vaihtoehdoista. Lyhyesti sanottuna tämä dödö ei ehkä ole täydellinen, mutta hoiti jotenkin asiansa.

Palmolive Caipi Passion suihkugeeliKuinka muka passionin tuoksua voisi vastustaa? No varmaan jotkut teistä, mutta minä en.

Oliko tuttuja tai vieraita tuotteita, erilaisia vai samanlaisia mielipiteitä minun kanssani?

Lähetä kommentti