12.3.2015

Kyllä nyt hävettää!

Tätä postausta ei ole henkisesti mukava tehdä. Oikein hävettää ja harmittaa!

Nimittäin tässä on ne kosmetiikkatuotteet, jotka joutuvat nyt roskiin. Eikä sen takia, että ne olisi kulutettu loppuun, vaan koska ne ovat vanhoja tai muuten vain tyhmiä.


Mua harmittaa suunnattomasti tuo Inglotin luomiväripaletista luopuminen. Vaaleanpunaista olen kyllä käyttänyt ja siinä onkin pikkuinen kuoppa, jota kuvasta ei oikein näy. Mutta vihreää ja sinistä enole muistanut käyttää kuin... noh, silloin, kun paletin hankin eli joskus vuosia sitten (eikä kyseessä ole mikään 2-3 vuotta...). Sininen luomiväri näytti itsellä oikeastaan enemmän vihreältä kuin siniseltä.

Ja entäs nuo kaikki huulipunat? Siis apua, en ikinä saa käytettyä niitä loppuun ennen kuin ne pilaantuvat! MeMeMen huulipunia en kyllä kovin usein muistanut käyttää kun en sietänyt niiden hajua, joka epäonnistuneesti yritti muistuttaa vaniljaa (nettishoppaillun huonoja puolia, kun ei voi tietää miltä tuote tuoksuu/haisee).
Figs & Rougen tuotetta olisin käyttänyt, jos tuubi ei olisi ollut niin epäkäytännöllinen.

Nämä tuotteet ovat siis jo hyvän aikaa lymynneet kaapin kätköissä omassa pussissaan, mutten vain ole raaskinut heittää niitä roskiin. Ehkä nyt viimein uskallan tehdä sen ja huokaista helpotuksesta, kuinka meikkipussi on kevyempi - vaikka omatuntoa kolkuttaakin ihan tuhottomasti.

Olkoon tämä muistutuksena itselleni siitä, etten tarvitse enempää huulipunia tai muitakaan meikkituotteita. Ei ennen kuin olen saanut useamman käytettyä loppuun!

Oletteko te muistaneet siivota meikkipussinne?

11 kommenttia

 1. Mullakin on tarkoitus tehdä kevätsiivous, ja varmasti vaikka mitä vanhoja jemmoja tuolta löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu että tuolta voi vielä tupsahtaa muutama tuote jostain kätköistä, joita ei enää uskalla ihan naamalle sutia... :D Ihan kuin olisi joku hamsteri, joka on jemmannut meikkejään eri piiloihin!

   Poista
 2. Mä just tuossa pari päivää sitten nakkelin vanhoja tuotteita roskiin. Se on aina ihan yhtä kamalaa, mutta tavallaan myös ihanaakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, silloin lähtee eräänlainen taakka harteilta kun ei tarvitse enää katsella vanhoja meikkejään. :D

   Mutta pahalta se silti tuntuu!

   Poista
 3. Jeps, meikkien pois heittäminen syö sydäntä rotan lailla. Mutta tekee toisaalta hyvää. Mä olen myös tyhjentänyt peilikaappia rankalla kädellä. Miksi minulla pitäisi olla tämä ruma helmiäishuulipuna? Ei mistään syystä, roskiin vaan!

  (Ja tämän hävittämisvimman vastapainona tilasin aivan älyttömän määrän meikkejä viikonloppuna. Status quo jne.:D)

  VastaaPoista
 4. Sehän siinä onkin, että tässä joutuu eräänlaiseen kierteeseen :D heittää vanhan pois --> ostaa uuden.

  Just äsken hypistelin kaupassa meikkejä ja kynsilakkoja, mutta en sortunut!

  VastaaPoista
 5. Voi apua, miun pitäisi siivota meikkipussi ja laatikot myös! Joistain meikeistä ei ole minkäänlaista hajuakaan että millon on avattu tai edes ostettu! :O oon ylitsepääsemättömän surkea pitämään kirjaa tämmöisistä ja sitten vanhat meikitkin jää roikkumaan johonkin laatikkoon. Ei oo tähän mennessä tullu onneksi mitään ongelmia niiden kanssa, mutta voisin kyllä vähän ryhdistäytyä ja heittää kaikki vanhat menemään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka se kirpaisee, niin kyllä se myös helpottaa kummasti kun ei tarvitse katsella enää vanhoja meikkejä. :D
   Itsellekään ei ole tullut mitään ongelmia tuotteiden kanssa, joiden käyttö olisi varmaan pitänyt jo hyvän aikaa sitten lopettaa.... mutta sitten niiden käyttökin on hieman jäänyt kun on ostanut taas jotain kivaa ja uutta. :D

   Ostolakon Virve oli vähän aikaa sitten kirjoittanut kännykkäsovelluksesta, jonka avulla voi seurata milloin se käyttöön otettu tuote on menossa vanhaksi avaamisen jälkeen. Paha vain että tuo sovellus on tällä hetkellä vain iPhonelle, joten en voinut ladata sitä itselle! :< :D

   Poista
  2. Hei joo mie luinkin siitä sovelluksesta, mutta tälle miun kapulalle sitä ei saa :D pitää varmaan jotain excel taulukkoa ruveta pitämään! :DD

   Poista
  3. Excel käyttöön siis! :D

   (Itse en vain osaa käyttää sitä :'D)

   Poista
  4. Hahha, en kyllä itekkään mitenkään kehuttavasti! :'DD

   Poista