15.3.2015

Minkä ikäisen henkilön veikkaisit omistavan seuraavat asiat?

Sunnuntain kunniaksi puhutaan vähän toisenlaisesta asiasta kuin kosmetiikasta!

Olimme siskon kanssa muutama kuukausi sitten varanneet kirppispöydän. Itse laitoin aika raa'asti menemään ison kasan dvd-elokuvia ja kirjoja viemästä turhaa tilaa hyllystä. Kummasti sitä vain vuosien aikana on kertynyt elokuvia, joita ei ole katsonut kuin ehkä kerran tai kaksi. Ja kiitettävästi niitä sitten myös menikin, paljon paremmin kuin vaikkapa vaatteita joita ei ehkä mene kuin se pari hassua aina.

Sain myös uuden hyllyn pikkuiseen kämppääni ja järjestelin näitä jäljelle jääneitä dvd:itä. Jonka jälkeen tajusin erään melko karun asian.

Mun dvd-kokoelma on nykyään kuin suoraan kirjaston lastenosastolta.


No okei, onhan tuolla brittihuumorista Mighty Boosh ja IT-porukka (joiden vitseille saatan vieläkin alkaa nauramaan aivan yhtäkkiä). Nähtävästi myös poikakaverin Herrasmiesliiga tv-sarjan dvd on ilmestynyt tuonne...
Mutta jostain kumman syystä yli puolet näyttäisi olevan piirrettyä/animaatiota. Saapasjalkakissan olisin itse asiassa halunnut myydä kirpparilla pois, mutta poikakaveri kielsi....!

Ja joo myönnän, mä tykkään Late Lampaasta! Me aina katsotaan sitä yhdessä poikakaverin kanssa ja myönnetään, käytiin katsomassa myös se elokuvakin. Eikä oltu edes kaikista vanhimmat lapsettomat yleisön joukossa.
Miyazakin leffoista taas en millään pystynyt luopumaan, niitä katson aina yhä uudelleen ja uudelleen (ja itken myös niiden lopussa uudelleen ja uudelleen).

Lapsellisuuteni ei taida painottua nähtävästi vain elokuviin. Huomasin "ongelman" myös kirjahyllyssäni.


Kirjahyllyni taas on enemmän kuin suoraan nuorten osastolta. Toki pari poikkeustapaustakin on, mutta taas tuli hieman lapsekas olo kun katsoin uudelleen järjesteltyä hyllyä.
Paitsi että tuo kaverilta lahjaksi saatu Dagssonin kirja on vaatekaapissa pikku viritelmän osana, jotta ylempi hylly pysyisi paikoillaan eikä lysähtäisi alas (on aika rasittavaa saada sitä tipahtanutta hyllyä pois vaateläjän kätköistä).

Mutta ah, kuinka kaipaankaan lisää täytettä kirjakokoelmaani! Sain myytyä kirpparilla vain kerran lukaistut kirjani, joilla ei ollut mitään arvoa itselleni. Itse asiassa yksi lisäys on tulossa lähiaikoina kirjakokoelmaani, mutta en nyt tiedä onko sekään kovin aikuinen valinta. Siitä saatan kertoa lisää myöhemmin, joten erityisesti sarjisnörttien kannattaa pitää silmät auki.

No miten on, minkä ikäisellä luulisitte olevan tällaiset leffa- ja kirjakokoelmat?

ps. Myös poikakaveri huomautti eilen kuinka hyllyni muistuttaa lähinnä 16-vuotiaan kuin 24-vuotiaan omistamalta....

6 kommenttia

 1. Kirjahyllyjä on ihan superhauskaa arvioida! Samaten levykokoelmia. Ne kertovat ihmisestä aina jotakin. Toisaalta, jos joku analysoisi minua kirjahyllyni perusteella, en ehkä haluaisi tietää analyysin tulosta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mäki aina yhden kaverin luona kyttään ensimmäisenä sen kirjahyllyä, kun siellä on vaikka mitä mielenkiintoista! :D

   Minäkään en ehkä sittenkään haluaisi tietää mitä tästä hyllyni sisällöstä ajatellaan, kun kaikki toiminta- ja kauhupläjäykset myin pois ja lopputulos on nyt täysin niiden vastakohta...! :'D

   Poista
 2. Meillä kirjahylly ja dvd-hylly näyttää kans aika samalta, tosin seasta löytyy jotain aikuisempaakin. :D Ei voi mitään kun leffoista lemppareita on Disneyt ja Miyazakit ja kirjoista kaikki teinifantasiahömpät, mut ne vaan on ne mihin aina palaan. Kai niitä voi sanoo sellaseks turvaviihdeosastoks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa itseltäkin löytyisi jotain vähä aikaisempaa kans... :D
   Kirjoista haluun hankkia yleensä sellaiset jotka kestävät useamman lukukerran ja jostain syystä juuri nuortenkirjoista löytyy sellasia. Esim. dekkareita ei jaksa lukea useaan otteeseen :D

   Poista
 3. Siis Late Lammas on ihan paras! :)

  VastaaPoista