20.3.2015

Not So Stylish

Tiedättekös,

mulla ei tahdo nykyään pysyä kynsilakat kynsissä. Ekana päivänä ne jo kuluu, seuraavana päivänä ne irtoaa kokonaisena lohkona kynnestä pois. Vaikka se onkin vähän turhauttavaa niin toisaalta, lakka ainakin kuluu siististi pois kun kynnelle ei jää sitten yhtään mitään.

Turhauttavaa se on ainakin siinä vaiheessa, kun väkertää koristuksia kynsiin ja naps vain lähtevät pian pois.
Ehkä pitäisi kokeilla jotain toista aluslakkaa?


Aurinkoisemmat päivät ovat saaneet minut haikailemaan korallin sävyjä niin kynsiin kuin huuliin. Rimmelin Instyle Coral on ikivanha, johon tartun yleensä juurikin keväisin. Paha vain että mulla on joku ihme suhtautuminen tuohon lakkaan; pidän hirveästi sen sävystä, mutta jo muutaman minuutin päästä katseltuani sävyä kynsissäni, kyllästynkin siihen jo ihan totaalisesti. Siksi väänsin nytkin noita leimauksia kynsiin.

Jotenkin se on huvittavaa kuinka suhtaudun tuohon lakkaan, sillä normaalisti pidän kovasti korallin sävyistä kosmetiikassa.


Tuleeko teillä jonkin tuotteen kohdalla niin, että ensin olette ihan innoissanne, mutta pian sitten hyljeksitte sitä?

2 kommenttia

  1. Aina kun lakkaan kynteni punaisella, tajuan, että ei ei ei. Ajatus punaisista kynsistä on ihana, klassinen ja kaikkeen sopiva, mutta mulla ne ovat jotenkin tärkätyt ja överit. Ja tämän sanoo ihminen, joka rakastaa kirkkaan keltaista, vihreää ja glitteriä kynsillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin tuttua! Jos punaisessa ei ole shimmeriä tms, niin en kestä sitä omissa kynsissä ja tuntuu kuin katsoisi vieraan ihmisen sormia.

      Poista