8.3.2015

Pirkka Argan kasvonaamiot

Hyvää naistenpäivää kaikille naislukijoille!

Yleensä naistenpäivä on sellainen joka minulta menee ihan ohi, sillä se on ollut vain päivä muiden joukossa. Tänä vuonna poikakaveri kuitenkin muisti minua naistenpäivän varjolla, kun katselin erästä pakkausta haikeasti ruokaostosten lomassa (ja halusi päästä varmaan itsekin osingolle siitä):


Pirkka Argan-kasvonaamio on herättänyt selvästi mielenkiintoa kaikissa niissä, joita vähänkin kosmetiikka ylipäänsä kiinnostaa. Itseäni olisi kovasti kiinnostanut Pirkan Argan kasvovoide, mutta jokaisella ruokaostoskerralla se oli myyty loppuun. No ainakin pääsin kokeilemaan tätä kasvonaamiota!

Pirkka on aiemmin ainakin yllättänyt positiivisesti silmänympärysvoiteellaan, josta olen tykännyt enemmän kuin joistain kalliimmista vaihtoehdoista. Odotin siis myös tältä positiivisia vaikutuksia iholleni.
"Kosteuttava ja virkistävä Pirkka Argan kasvonaamio sisältää luonnon arganuutetta sekä hyaluronihappoa, joka estää ryppyjen muodostumista ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa. Tekee ihosta sileän, pehmeän ja miellyttävän. Kevyesti viilentävä. Raikas mentolin tuoksu."

Pirtsakan sininen pakkaus sisältää 100ml pullon aktivointinestettä ja 12 kpl kasvonaamiotabletteja. Jos naamion tekisi vaikkapa kerran viikossa, pakkaus riittäisi hyvin muutamaksi kuukaudeksi.

Tuote maksoi 9,90€ Cittarissa. Tuotteen on valmistanut SIM Finland Oy, joten ei ihme että joillekin on tämä naamio tuonut mieleen SIMin Young Face Maskin. Itselläni ei SIMistä ole ollut aiemmin minkäänlaisia kokemuksia.

Tiedättekö ne pyyhkeet, joita myydään ihan pikkuriikkisinä paloina ja jotka sitten turpoavat kastuessaan? Sama idea on myös tällä kasvonaamiolla. Ensin kuitenkin ravistetaan aktivointineste ennen käyttöä. Avataan yhden tabletin suojakalvo ja sitten kaadetaan tuota nestettä pikkuiseen lokeroon tabletin päälle. Tällöin tabletti alkaa turpoamaan, kun se imee kaiken nesteen itseensä. Sitten vain rullaillaan tabletti (varovasti!) auki ja voilà, siitä paljastuu tuollainen naamari joka laitetaan kasvoille 10 minuutin ajaksi!


Naamio ei tuntunut mitenkään läpimärältä kasvoilla ja ensin jo epäröin, että osasinko laittaa nestettä tarpeeksi. Mutta ei kauaa kun naama alkoi tuntua viileältä ja raikkaalta ja pakko sanoa, että se teki hyvää huonosti nukuttujen öiden ja stressaavien päivien jälkeen. Ja kun naamion otti sitten viimein pois, iho tuntui ja näytti myös paremmalta! Se tuntui sileämmältä ja näytti myös virkeämmältä kuin aiemmin.

Tietysti myös poikaystävä pääsi kokeilemaan naamiota ja noh, hän ei ensin meinannut millään antaa ottaaa maskia pois kasvoiltaan edes sen kymmenen minuutin jälkeen. Sitten kun viimein sain ottaa sen pois, niin kyllä hänkin oli tyytyväinen maskin tehoon. Todennäköisesti kasvonaamiotabletit menevätkin meillä varmaan puoliksi ja pötkötämme yhdessä valkoiset kangaspalat kasvoilla.

Joko te olette kokeillut Pirkan Argan-tuotteita? Kuinka teillä naistenpäivä on sujunut?

6 kommenttia

 1. Aivan ihanaa naistenpäivää sinnekin!^^
  Mä niin ostan tätä naamioita, kunhan vaan joskus pääsen sinne kauppaan asti :'D varmaan kaikki kuitenkin loppu :( Mutta mahtavaa, että Pirkka panostaa näin paljon uusiin tuotteisiin, jee!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)
  Täällä ainakin naamioita oli reippaasti hyllyllä, joten toivottavasti myös siellä suunnalla! :) Ja todellakin hienoa että nämä halpismarkettimerkit panostavat myös kosmetiikkaan. :D

  VastaaPoista
 3. Tämä uutuus on mennyt ihan ohi! Pitää laittaa ostoslistalle ja kokeiluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonih! :)
   Minä ja poikakaveri ainakin tykättiin tästä.:D

   Poista