7.4.2015

4634

Ei niitä pupuja sitten ilmestynyt kynsiin pääsiäisenä, vaikka sitä hieman toivoin.

Jotain kynteni kuitenkin kaipasivat ja eihän se auttanut kuin tehdä sellaiset. Olen viime aikoina pyrkinyt käyttämään niitä lakkoja, jotka ovat hieman unohtuneet laatikon pohjalle - samoin tein nyt.


Poikakaverin mielestä kynnet oli sopivat pääsiäisteemaan, kun itse ajattelin vain kuinka joku on oksentanut niihin... pääsiäisrakeita... ja sen sellaista.


Olen käyttänyt harvoin Dependin 347 persikkaista lakkaa ja joskus mietin, että miksi olen sen ylipäänsä ostanut. Lakkapullon kyljessä oleva hintalappu paljastaa kuitenkin syyn siihen: eihän nyt 1,50€ lakkaa viitsi jättää hyllylle ja sävy on varmasti monikäyttöinen.
Totta puhuen en juuri koskaan ole muistanut käyttää lakkaa ja yksinään se näyttää... tylsältä.

Dependin 4014 glitterlakka taas sisältää söihkyvän sinisiä ja violetteja glittereitä, jotka ovat juuri minun makuuni. Uskoisin glittereiden näyttävän upeilta tummia kynsiä vasten, mutten koskaan muista kokeilla kyseistä yhdistelmää. Jos ensi kerralla muistaisin?


Kikon 270 glitterit taas kimaltavat aina nätisti luonnonvalossa, joten tuskin kynnet voisi mennä övereimmäksi jos sitäkin lisäisi vähän joukkoon. Tätäkin pitäisi kyllä kokeilla tummempien kynsien kanssa.

Nappaako teillä pelkkä persikan sävy vai pitääkö joukkoon sekoittaa glitteriä tai muita koristuksia?
Tiedätkö mistä otsikon numero tulee?

Lähetä kommentti