13.4.2015

Apple Pie

Kevät tuo lähes aina kosmetiikkamarkkinoille hempeän pehmeitä ja ihania pastellisävyjä. Itse koen silloin kovasti vetoa pehmeään persikan ja raikkaan mintunvihreän sävyihin.

Ja kuinka ollakaan, en Kicksissä voinut vain kävellä kylmästi yhden minttuisen sävyn ohi.


Dependin 2015 kevätkokoelma Garden Dreams sisälsi useita ihania pastillisäyjä, joista olisin halunnut lähes kaikki! Valitettavasti en kuitenkaan voinut ostaa kaikkia sävyjä, joten valitsin sen kaikista houkuttelevimman sävyn: 4062 Apple Pie.

(Kovasti jäi houkuttelemaan myös kokoelman Blooming Roses ja Lovely Wildflowers...)


Omiin kynsiin lakasta tuli siistimpi 3 kerroksella kuin vain kahdella ja lopputulos on silkkisen matta. Lakkaa oli melko haastava kuvata, ihan vain jo senkin vuoksi että kamerani on pahaeneisesti alkanut vedellä viimeisiään (ja joka harmittaa tietysti todella paljon, kamerani kun saattaa sammuilla yks kaks kesken kuvauksen ja tarkentamiseenkin menee puoli-ikuisuutta).
Itse en saanut lakkauksesta täydellisen sileää lopputulosta, vaan siveltimen vedot ovat erotattavissa lähemässä katselussa. Pitäisi löytyää oikeanlainen 'tuntuma', jotta lakkauksesta saisi siistimmän ja sileämmän.

Siitä huolimatta pidän kuitenkin lakan raikkaasta sävystä ja mieli tekisi koristella jotain pientä kultaista ekstraa näiden kanssa. Harvoin edes innostun Dependin kausikokoelmista, mutta tässä useampi lakka näytti ihastuttavan suloiselta.

* * *

Mitä mieltä te olette Dependin Garden Dreams-kevätkokoelmasta?
Mikä sävy teihin vetoaa eniten keväisin?

Lähetä kommentti