9.4.2015

Kutreillekin jotain

Tänään paljastan millaisia hiustenmuotoilutuotteita käytän!

En ole koskaan ollut häävi hiusten laittaja - siinä iso syy miksei minulta saa täällä kampausvinkkejä - ja muistan kuinka äitini kirosi ekaluokan kuvassa olevia norsupinnejäni, jotka hän oli vääntänyt aamulla vaivalla koulukuvaa varten, olivat sitten kuvassa kaikkea muuta kuin nätisti itse kuvaustilanteessa (eihän välitunneilla lapsi enää muista, että pitäisi varoa niitä hiuksia, kun leikkiminen oli paljon hauskempaa).

Viime kuussa kun kävin kampaajalla napsaisemassa kuivia latvoja pois, minulta kysyttiin millaisia tuotteita käytän, suoristanko paljon hiuksiani jne. Siinä sitten aloin luettelemaan tuotteita, jotka omasta mielestäni kuulostivat vähältä, mutta kampaajan mielestä niitä oli ihan tarpeeksi.
Minä olin aina ajatellut etten käytä paljon muotoilutuotteita, kun tuntuu että monet käyttävät paljon enemmän.

Vai mitä mieltä te olette näitä katsoessa:


Hiuslakka ja kuivashampoo kuuluvat vakiovarusteisiin ja jo niiden voimalla pärjään aika pitkälle. Tällä hetkellä käytössäni on Osiksen lakka 500ml pullon koossa, johon olen ollut ihan tyytyväinen: pito on ihan hyvä ja kiiltoakin tulee hieman. Tällä voi kuitenkin saada koppuraiset hiukset jos vahingossakin suihkii liikaa, mutta onneksi se lähtee ihan hyvin harjaamalla pois.
 Kuivashampoista taas Batiste on suosikkini, kuten olen jo monta kertaa kyseistä merkkiä blogissani hehkuttanut. Tässä Tropicalissa on hyvä tuoksu ja hei, 400ml pullo! Asoksella on suht usein ollut Batisten tuotteita tarjoushinnoin, joita sitten haalin useamman jos on kyseiseen puljuun tarvinnut tilausta tehdä.

Nostetta saatan välillä tehdä hiuksiin ihan hiuspuuterilla, johon olen käyttänyt monien hehkuttamaa Osista. Tämä musta purnukka eroaa punaisesta siten, että mustan pakkauksen harmahtava puuteri on hajustettu.
 Minultahan löytyy myös kreppirautaa muistuttava tyvikohottaja, mutta en käytä sitä kuin spesiaalitapauksissa - vaikka kuinka käyttäisi lämpösuojaa, niin ei sekään ihmeisiin pysty kuumia rautoja käytettäessä. Siksi hiuspuuteri on ollut hyvä korvaaja arkeen tyven kohotukseen.

Mutta jos käytän muotoilurautoja, suihkutan hiuksiin lämpösuojaa. Biozellin muotoilusuihkeessa on sekä lämpö-, että UV-suoja ja ostin tuotteen ensimmäistä kertaa kokeiluun pari kuukautta sitten - ja yllätyin positiivisesti! Suihke ei tee hiuksista lähmäisiä tai likaisen näköisiä ja hintakaan ei ollut paha Prismasta ostetuna: 3,95€!

* * *
Mitä tuotteita te yleensä käytätte hiusten muotoiluun?

2 kommenttia

  1. Mä olen maailman laiskin hiustenmuotoilija, hyvä jos kerran viikkoon laitan jotain geeliä liian villeille haituville :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itelläki on aina samat kampaukset: joko hiukset on vapaana auki tai ihan vain ponnarilla :D

      Poista