17.4.2015

Ostolakon sortumisia netissä

Ostolakon kanssa ei ole kovinkaan paljoa kehumista - ja itse lakkoilua olisi jäljellä ainakin 8 kuukautta!

Häpeillen myönnän, että sorruin yhteen aurinkopuuteriin vaikken välttämättä sitä olisi tarvinnut (ja josta tulee joskus sitten oma postauksensa, kunhan se vain tulisi ensin kotiin asti). Toinen sortumiseni taas oli tilaukseni Yves Rocherille.

Toki Jyväskylässä on Yves Rocherin myymälä. Valitettavasti vain myymälästä ei saa 30% alennusta ostoksen loppusummasta kuten nettikaupasta sai pääsiäisen aikoihin.
Tällä viikolla pikkulinnut ovat kuitenkin laulaneet, että ensi viikosta alkaen kaikista tuotteista saisi Jyväskylän myymälästä 50% alennuksen (ainakin niiden normaalihinnoista), sillä liike suljetaan 31.5.

Mutta palataan nyt siihen minun sortumiseeni:


Tilaukseen lähti kaksi hoitoainetta: yksi minulle ja yksi poikakaverille. Minulla ei ole koskaan ollut mitään kokemusta YR:n hiustuotteista ja koska hoitoaineeni on pian loppumassa, niin kyllä sitä jo uutta tarvitsi kehiin. Poikakaverin luota oli myös hoitis päässyt loppumaan.

Päätinpä nyt viimein kokeilla myös YR:n macadamia-huulirasvaa kun halvalla kerta sai - ja tuoksuuhan se myös hyvälle.

Kasvojen kuorinta-ainetta tarvitsin aika kipeästi, sillä silmälasien aktiivinen käyttö on aiheuttanut mustapäitä niihin kohtiin, jossa lasit painavat. Muutaman kokeilu kerran jälkeen olen ollut aika tyytyväinen ja ihan kuin kasvojen ihokin näyttäisi paremmalta.
Myös vartalo tarvitsi jotain kuorivaa tuotetta, joten sellainenkin piti ottaa testiin.

Kynsilakat oli aika iso pettymys, koska en osannut katsoa oikein niitä valitessa. Luulin tilanneeni tavallisen valkoisen ja läpinäkyvän minikynsilakan, jotka paljastuivatkin hopeiseksi glitterlakaksi ja shimmeriksi vaaleaksi lakaksi, josta ei saa valkoista edes neljällä lakkakerroksellakaan. Täysin oma moka siis, mutta enköhän nämäkin saa käytettyä.

Kaupan päälle tuli sitten tuo ruskeassa purnukassa oleva anti-aging yövoide. En ehkä ihan vielä ole tuotteen kohderyhmää ainakaan iän perusteella, mutta katsotaan nyt.

Haluatko tietää joistain näistä olevista tuotteista enemmän?

2 kommenttia

  1. Mulla oli tuota Yvesin hoitoainetta, mutta mun hiuksissa se ei tehnyt yhtikäs mitään, ihan kuin en olisi käyttänytkään hoitoainetta. Toivottavasti sulla toimii paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että toimisi :D ajattelinkin ettei se varmaan kovin hoitava ole niin uskalsi ottaa tuon kuiville hiuksille tarkoitetun ;D

      Poista