11.4.2015

These make me blush


Hei vain kaikille, mitäs teidän lauantaihin oikein kuuluu tänään?

Mulla on viime aikoina ollut kova kuume poskipuniin ja vielä suurempi kuume aurinkopuutereihin.
Olen selaillut eri nettisivuilta ja blogeista herkullisen näköisiä yksilöitä ja tiukkaahan se tekee kun on ostolakossa.

Onneksi aina silloin kun pahin ostohimo iskee, voi aina kaivaa meikkivarastot esiin ja muistuttaa itseään siitä, että miksi ylipäänsä on ostolakossa.


Tällä hetkellä omistan yhteensä 6 poskipunaa ja yhden aurinkopuuterin. Näiden lisäksi on vielä muutama näyte Meow Cosmeticsin poskipunista, jotka riittävät useampaan kuin vain yhteen käyttökertaan.

Eikö siis kuusi poskipunaa ja yksi aurinkopuueri ole aivan riittävä määrä, vai mitä?

Ongelma ei ole siinä ettenkö pitäisi poskipunistani ja tuosta ainokaisesta Kicksin aurinkopuuterista - pidän jopa tuosta Seppälän poskipunasta vaikka välillä tuntuu, että se katoaisi kasvoiltani päivän aikana. Mutta oi miksi, oi miksi sitä himoitsee jotain uutta kaveria näiden seuraksi? Onko se uutuuden viehätyksen kaipuuta vai olenko joutunut aivopesun uhriksi?

Muistaakseni kaikki kuvassa olevat tuotteet ovat vilahtaneet jo aiemmin blogissa, mutta laitetaan nyt vielä kerran swatchit niistä:

Kicks Bronzing Powder - Brazilian Goddess
Sleek Make Up blush - Suede
Lily Lolo mineral blusher - Clementine
Lily Lolo mineral blusher - Cherry Blossom
Seppälä The Flattering Blush - 01 Sweet Apricot
MAC satin powder blush - Fleur Power
Meow Cosmetics Caribbean Escape blush - calypso

Ainoa poskipuna jota en ole käyttänyt niin ahkerasti kuin muita, on Meow Cosmeticsin calypso, sillä se on iskostunut päähäni juurikin kesäpunana. Mutta se nn ihana ja aika mansikkainen sävy ja jostain kumman syystä mieleni tekisi syödä mehujäätä kun vain ajattelenkin sitä.

Toivon myös kovasti että saisin tänä vuonna käytettyä Kicksin Brazilian Goddesia paljon ahkerammin, sillä olen iskenyt silmäni jo aivan toiseen aurinkopuuteriin - mutten viitsi hankkia sitä ennen kuin tästä tulisi edes hieman pohjaa näkyville!

* * *
Monta poskipunaa/arskapuuteria teidän meikkikokoelmasta löytyy?

6 kommenttia

 1. Yksi poskipuna eikä yhtään aurinkopuuteria :D Poskipunia haluan kyllä hankkia useampiakin, mutta odottelen niiden täydellisten "must have"-punien vastaan tulemista. Aurinkopuuteria en taas osaa oikein käyttää. Hei by the way kiva kun esittelin jo omistamiasi meikkejä, mua ainakin kiinnostaa muiden kokoelmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin opin vasta vuosi sitten aurinkopuuterin käytön kunnolla ja nyt kun on ollut paljon valoisampaa, tunnen niihin suurta hinkua pitkästä aikaa :D
   Ja hei kiva kuulla! Muiden meikkikokoelmia on kyllä kiva kytistellä ja niistä löytyy hyviä tärppejäkin aika usein ;D

   Poista
 2. Hävettää myöntää, 8 yksittäistä poskipunaa ja yksi kolmen punan paletti ja viisi aurinkopuuteria, ja tilasin juuri muutaman punan lisää. Puolustaudun silllä, että kaikki ovat huokean hintaisia :D (sleek, e.l.f., milani, lumene...) Hui täytyy sanoa etten ollut aiemmin laskenut ja kuulostaa paljolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siinähän on jo ihan mukavasti! :D

   Minunkin pitää kyllä tunnustaa, että sorruin lopulta siihen uuteen aurinkopuuteriin kun se oli hieman halvemmalla mitä normaalisti.. !

   Poista
 3. Äää mä RAKASTAN poskipuna! Vasta viime kesänä tajusin OIKEASTI niiden ihanuuden. Ja nyt niitä on kerääntynyt 7 kpl ja lisää haluan ehdottomasti! Multa löytyy 4 Narsia, 2 Make Up Storea ja 1 Benefit. Ihan loistotuotteita, varsinkin Narsin punat on ihan omaa luokkaansa ja just suunnittelen että mitä väriä seuraavaksi :D Addiktoivin mikä addikti haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, Narsin punia olen aina halunnut meikkipussiini!

   Ja poskipunat on ihania, tulee niin paljon pirtsakampi olo niillä :)

   Poista