9.5.2015

Huhtikuun loppuneet

Toukokuu se sitten tuntuu menevän vain vauhdilla eteenpäin!
Minulla on yhä ollut vaikeuksia saada nenääni irti kirjoista ja lukulista tuntuu sen kuin kasvavan. Tällä hetkellä se pari tuntiakin päivästä tuntuu liian vähältä lukemiseen!

Tietysti myös kosmetiikka on yhä vetänyt puoleensa, mutta olen yrittänyt muistuttaa itseäni ostolakostani (vaikka niitä sortumisia tuntuu sattuvan muistutteluista huolimatta). Käväistiin jopa Tampereen Stockmannilla vilkaisemassa pitkästä aikaa MACin pistettä, mutta pidin pintani ja lähdin sieltä tyhjin käsin!

Mutta ennen kuin toukokuu ehtii vilahtaa ohi, niin vilkaistaanpa kuinka sain viime kuussa tyhjennettyä kosmetiikkavarastojani.


Meow Cosmetics Flawless Feline mineraalimeikkipuuteri, sävy 1 - Sleek Siamese - Tämä olisi ollut täydellinen, jos vain sävy olisi ollut oikea. Toisin kuin Pampered Pussissa, tässä peittävimmässä puuterissa luottosävyni olikin liian vaalea hipiälleni, jonka vuoksi näytin kalkkilaivan kapteenilta (tai haamulta). Asian sain edes pikkaisen korjattua sekoittamalla kesäsävyä sekaan. Mutta eihän se ole kuin oma moka, kun en ostanut tästä peittävimmästä puuterista ensin näytettä, kuten MC:n sivuilla kehoitettiin uutta puuteria testatessa.

Ashley Premiun Cosmetics kulmakynä, sävy ruskea - Tämän olen saanut joskus kauan sitten äidiltäni osana Thaimaan tuliaisia. Kynän kultaisessa hylsyssä on ollut pitsisiä kukkakuvioita, jotka ovat kuluneet mukavasti pois meikkipussissa pyörittyään ja jotka muistuttavat erehdyttävästi Helena Rubinsteinin tuotteiden ulkonäköä. Tuote menetteli ja olisin toivonut tältä parempaa pysyvyyttä.

Natural Rich Soo Essence Sheet Mask kangasnaamio - Taas yksi Thaimaan tuliaisista, joka puolestaan oli ihan kiva.

Versace Yellow Diamond Intense EdP näyte - Ei huono! Kiva tuoksu, mutta ostohaluani se ei siltikään herättänyt.

Elite konjaksieni - Nyt myönnän rehellisesti, että olen viime aikoina ollut tosi laiska konjaksienien käyttäjä! Tämä kyllä oli myös ihan toimiva siinä missä muutkin sienet, mutta jotenkin konjaksieni-innostukseni on nyt laantunut omaan laiskuuteeni.


Matrix Biolage VolumeBloom tuuheuttava hoitoaine hennoille hiuksille - Tästä tykkäsin! Ei latistanut hiuksia, vaan ne tuntuivat edes hieman tuuheammilta. Mieto tuoksu. Saman sarjan shampoo on vielä korkkaamatta laatikossa, toivottavasti se olisi yhtä mukava käyttää mitä tämä oli.

mades Recipes Spicy Sensation tuuheuttava hoitoaine - Tästä puolestaan en tykännyt. Se latisti hiuksiani ja sai ne näyttämään likaisilta ja sliipatuilta. Tässä on myös hassu saippuainen, ehkä hieman pistäväkin haju, jonka pitäisi olla mausteinen.

Yves Rocher Jardins du Monde Lime suihkugeeli - Ihanan virkistävän tuoksuinen suihkugeeli, joka piristää mukavasti myös mieltä. Tämä on muuten poikakaverin suosikki!

* * *
Tuliko jotain ajatuksia tai kysymyksiä mieleen näistä?

Lähetä kommentti