31.5.2015

Päivien hohde

Miten ihmeessä nyt kävi näin, että edellisen kynsilakkapostauksen jälkeen tulee jälleen uusi kynsilakkapostaus? Mielestäni en kyllä kovin usein kirjoita kynsilakoista, mutta joskus vain sitä törmää erilaisiin helmiin sävyihin, jotka saavat (kliseisesti sanottuna) sydämen sykähtämään.

Tällä hetkellä olen kokenut kovasti vetoa pinkkiin - erityisesti huulissa -, mikä on minulle ehkä epätavallista sillä harvemmin koen vetoa kyseiseen sävyyn. Myös pinkkiä kynsilakkaa olen kaivannut  viime aikoina kynsiini ja vihdoin törmäsin sellaiseen, jollaista olen etsinyt. Ja vielä ruokaostosten lomassa!


Lumenen Gel Effect kynsilakkojen Play of Light kesäkokoelmasta löytyi aika herkullisen sävyinen pinkki, 53 Päivien hohde, joka oli pakko napata ostoskoriin banaanien ja jogurtin sekaan. Lumenen tuotteet olivat muutenkin -40% alennuksessa, joten lakalle ei jäänyt loppujen lopuksi suurta hintaa.

Pidän Lumenen lakkojen leveistä siveltimistä, joilla saa lakan hyvin levitettyä kynsille. Gel Effect-lakat ovat pysyneet myös hyvin kynsillä ja viime aikoina lähes jokaisesta kokoelmasta on löytynyt ainakin yksi sävy, joka on vaatinut pientä itsehillintää sen oston suhteen.


Lumenen tuotteet saavat minut kuitenkin aina ihmettelemään tuotteiden sävyjen nimet. Päivien hohde ei ainakaan itselleni tuo ensimmäisenä mieleen karkkimaisen herkullista, metallinhohtoista pinkkiä, mutta no jaa. Lakan kaunis sävy antaa tuonkin anteeksi, sillä olen mieltynyt siihen niin paljon etten millään meinaa saada katsettani irti kynsistäni. Ja se on kuitenkin pinkki lakka!

* * *
Mikä sävy miellyttää teitä eniten Lumene-kynsilakkojen Play of Light kesäkokoelmasta?

Lähetä kommentti