10.5.2015

Persikan sävyä

Kun Meow Cosmeticsin mineraalimeikkipohja pääsi yllättäen loppumaan, olin vaikean päätöksen edessä.

Nettitilauksissa menee aina oma aikansa ennen kuin ne saapuvat kotiin - ja olen niin riippuvainen meikkipohjasta, etten halunnut kuvitella paria viikkoa ilman mineraalimeikkipuuteria. Toinen syy oli myös se, että MC ilmoitti taannoin facebookissa että tulevaisuudessa tilaukset ulkomailta eivät välttämättä tule olemaan enää mahdollisia. Asiaa ei ole vielä lyöty lukkoon, joten vielä ei kannata asiasta spekuloida, mutta silti se pisti hieman miettimään:

Mitä meikkipohjaa sitten käyttäisin, jos luottotuotettani ei olisi enää mahdollista saada?

Lily Loloa olen käyttänyt aiemmin ja se oli luottopohjani ennen kuin tutustuin Meow Cosmeticsiin. Valitettavasti Lily Loloakin saa vain netistä - onneksi nykyään myös ihan suomalaisistakin nettipuljuista - ja minä tarvitsin pikaisesti uutta pohjaa.

Onneksi Jyväskylän Ekolossa myydään suomalaisen FLOW kosmetiikan tuotteita, joten pystyin saamaan uuden meikkipohjan hyppysiini jo saman päivän aikana, kun edellinen pohja loppui.


Vaihteeksi oli mukava tukea suomalaista tuotetta! Olen aiemmin käyttänyt FLOWn kasvosaippuaa, josta myös tykkäsin kovasti ja käytin ihan loppuun asti,

Puuterin sävyä valitessa en muistanutkaan kuinka inhottavaa puuhaa se on - etenkin kaupassa kun valaistus ei välttämättä ole se ihanteellisin ja ei saa samanlailla testata rauhassa kotona, mitä näytepussukoiden kanssa sai. Olin pitkään kahden vaiheilla kumman sävyn oikein valitsisin: vaaleamman Ivoryn vai keskivaalean Peachin, jotka molemmat ovat lämpimän ihon sävyjä. Pelkäsin Ivoryn olevan liian vaalea, joten valitsin Peachin.


Peach on minun hipiälleni ehkä hitusen liian lämmin. Jos sitä kertyy liikaa johonkin kasvojen osaan, niin tarkemmalla katselulla erottaa oranssin läikän.
Epäilen myös, että Ivory olisi ollut taas liian vaalea hipiälleni, joten näin keväällä kun mennään kohti kesää, Peach oli ehkä silti parempi valinta kun kasvot pääsevät päivettymään. Mutta kyllä se silti harmittaa, kun ei ole sopivaa sävyä juuri tälle hetkelle, kun kasvot ovat yhtä vaaleat mitä talvella.

FLOWn mineraalimeikkipuuteri on myös hyvin kevyt, jolla ei oikein saa tunkkaisen puuterisia kasvoja, joka on tietysti vain hyvä. Valitettavasti näin akneen taipuvaiselle, epäpuhtaalle iholle se ei ole tarpeeksi peittävä. Viime aikoina ihoni on alkanut myös rasvoittumaan enemmän, jolloin meikkipohja näyttää jo 3-4 tunnin jälkeen hyvin rasvaiselta. Jos ihoni olisi paremmassa kunnossa, uskoisin että meikkipohja näyttäisi varmasti myös paremmalta vaikka sävy ei olekaan se täydellinen. Mutta jos peitettävää ei olisi niin paljoa, niin hyväkuntoiselle iholle tuote on varmasti sopiva sillä se on kevyen tuntuinen eikä lainkaan raskas.

* * *
Mikä on teidän mineraalimeikkipohja suosikkinne?
Oletteko te tykästyneet FLOW kosmetiikan tuotteisiin?

2 kommenttia

  1. Mun suosikki on Jane Iredalen PurePressed-meikkipohja, ihan paras! Sillä saa halutessaan aikaan niin kevyttä kuin todella peittävääkin jälkeä. Se on todellakin hintansa väärti. Ja sitä saa Suomesta ja suomalaisista nettikaupoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, täytyypi muistaa tuo sitten kans! :) olisi kyllä hyvä löytää unrlmapohja meowin tilalle, jos ne ulkomaan tilaukset sattuvatkin joskus loppumaan.

      Poista