28.6.2015

C'est magique!

Viime vuonna hinkusin Dior Addict Fluid Stickeistä nimenomaan sen ihanan pinkkiä Wonderlandia, kutsuen minua jo sillä mielikuvalla joka sävyn nimestä tuli: valkoisia pupuja ja hullunkurisia syntymä(ttömyys)päiviä, punaisiksi maalattuja valkoisia ruusuja ja tietysti myös itse virnistelevä Irvikissa. Valitettavasti en koskaan tullut hankkineeksi kyseistä sävyä, vaikka haikailin (ja yhä edelleen vielä pikkaisen haikailen) sen perään.

Kun Kicksin alehyllyltä löytyi näitä Fluid Stickejä, aloin heti käymään niitä läpi Wonderlandin toivossa. Luulin jo hetken aikaa että se oli siellä, mutta siellä oli jotain aivan yhtä ihanaa:

Sävy 479 Magique.


Magique (suomeksi taianomainen), on koralliin taipuva pinkki ja hillitympi kuin sisarensa Wonderland. Ehkä siksi tykästyin kovasti tähän sävyyn, sillä se sopii niin arkeen kuin juhlaan, siinä missä itse olisin Wonderlandia käyttänyt ehkä lähinnä spesiaalimpaan tilaisuuteen kuin vain kauppareissulle. Magiqueta olen sipaissut huulille jokaiseen tilanteeseen: kauppareissulle, kirjastoon, kaupungille jne (töissä en käytä juuri meikkiä).


Jos joku ei vielä tiennyt, niin Diorin fluid stickeissä yhdistyy huulipunan pigmenttisyys ja pysyvyys ja huulikiillon kiilto ja keveys. Fluid stickit ovat siis huulipunan ja -kiillon 'hybridejä'. Ne eivät sisällä vahaa vaan vettä.

Tuotteen ulkoasu kuvastaa aika hyvin sitä, mitä tuote itsessään on. Aika samankaltainen tuote ilmestyi vuosi sitten myös Maybellineltä, Color Elixir huulikiilto, joita näkyy yhä meikkihyllyllä. Itselläni ei ole niistä kokemusta, vaikka muistan kuinka silloin yksi sävy houkutteli kyllä hieman.

Tykkään fluid stickin aplikaattorista, joka tuntuu ihanan pehmeältä huulia vasten! Puna levittyy tasaisesti huulille ja se tuntuu kevyeltä ja aavistuksen tahmealta - ei häiritsevästi, mutta silti hieman - ja kosteuttavalta Sillä on myös viilentävä vaikutus, joka tuntuu itsestä vain mukavalta. Tuote on myös pigmenttinen ja kyllä vain, myös sitä kiiltoakin löytyy.


* * *

Ovatko Diorin fluid stickit tuttuja?

Lähetä kommentti